fjortizzzz varning.


HEJ!

Jag har såååååå ont i mina fötter och det är såååååå varmt!
Har GÅTT fram och tbx från mej till Centrum TRE gånger idag. ;o Var bl.a där för att jag hade tandläkare i morse. Fick beröm för att jag sköter mina tänder så bra. ^^


jag e cooooool ;)


Emilia tog med mej ut tidigare. Vi drog ner till Centrum och lekte lite.. (=

this morgon & next helg


Jag har varit duktig idag.Vaknade kvart i 7, tvättade kläder, gick ut med hundarna och sen ringde jag min handledare och frågade när vi skulle ha nationella i Engelska. Gick till skolan halv 9 och gjorde provet. Det känns som att det gick bra för att vara jag som gjorde det. :D

Har inte snackat ngt med Jenny på ett tag men hon messade och frågade om hon fick ta ut Zingo, så, why not. Bra för honom.  

Sitter å väntar på att klockan ska bli 4 då jag ska till skolan igen och träffa Lotti!



Mantha och Moa :D


Jag och Mantha bby från sist vi lekte =)

Samantha skrev igår och sa att hon kmr till mig NÄSTA HELG!!! :D Whiie.. MISS YAAAH SOOOO MUCH DARLING! <33




Nu sitter jag bara och fördriver tiden...................................................... 

kost & hälsa


Sitter och pluggar "kost & hälsa" inför PROVET på Måndag. ;)

Det här gör i alla fall mer nytta att läsa om, till skillnad från all annan skit man ska lära sej i skolan. :S
Gick dit idag igen, men drog hem på engång när jag såg vilka tråkiga lektioner det skulle vara. (A) I morgon ska jag hänga med Lotti (min handledare) och kolla Teknik gymnasiet. Kanske finns det mer pojkar i den skolan? ;) I våran är det ju ca 20 tjejer, om inte mer? och bara 4 killar. Boring.

Aja, ska fortsätta läsa alla miljontals sidor i den här "hälsa" boken nu...

HEJS!



no more "bling bling"

Gick till skolan och skulle ha Naturkunskap och vad tror ni att vi ska ha? PROV såklart. Och eftersom jag inte varit med där på några veckor så lämnade jag in ett nästan vitt papper med endast lite kladdade figurer på. Sur jag är på mig själv. Hur kan jag alltid råka komma vid just sånna tillfällen? SUCK.



Har tandläkare på Torsdag... Lät på dem som att vi ska ta bort min tandställning då! :D Have to see. Själv tycker jag att den borde sitta i ett tag till. Inte helt nöjd än. Och sen vill jag även ha på under sidan också. ;o Men de är dumma och låter mej inte ha det. "för det är inte tillräckligt allvarligt" -.-'

Och MARCUS! Jag har fått upp luckan på mobilen nu! HAHA! ;) (Och för er som inte vet så limmade han fast min lucka på mobilen där batteriet och SIM kortet sitter med SUPERLIM för några dagar sen för att han var irriterad på att jag satt å pilla på den helatiden, eftersom den satt löst.) Moahaha 

ta första doppet med mig?


Cha chaaaa...  Det är Måndag och jag tänker gå till skolan idag. Är ju bara två lektioner som vanligt.
((((Jag måste komma ihåg att maila alla mina lärare senare. !))))

Var nyss ute med hundarna och åhhh, det känns som sommar. Måste hitta ngn som vill ta första doppet med mej. :D

Anyway. Måste borsta tänderna nu och hitta brickan för att komma in till skolan. ;o HA EN BRA DAG ALLA.

Hejs! ♥


shoes


Vi köpte nya skor till mej.... Mina andra är för stora.


Och sen var jag tvungen att köpa en ny pincett. Vet inte vart min har försvunnit. Hehe, var flera månader sen iaf så mina ögonbryn är värsta buskarna. ;) MYYYYYYYS. Ingen har kommenterat det? Skönt när folk låter en vara som man är. ;) (Y)


Utanför Ica


Ngn snubbe som snackade med med utanför Ica idag. -.-'

Och vi åkte aldrig till H-näs idag. Min bror kmr hem med tåget ikväll istl så nu ska jag ta med min pappa på en promenad med hundisarna.. ;) Han är ju inte heller världens smalaste precis så kan va bra för han med å få röra på sej lite också. Hihih ^^


Gröna Lund


Åhhhhhh. Gröna lund har ju öppnat igen nu! :D Whiie, vill dit.


En bild från förra sommaren när vi åkte bergochdalbana.  haha :)

H-näs


I morgon kommer jag nog till lilla Hälleforsnäs och hälsar på en stund.... Min bror har varit där över helgen så ska dit för att hämta hem honom. Har varit skönt att inte ha han här hemma faktiskt. ^^ För några år sen bytte jag blöja på han men nu är han både längre och starkare än mig. Haha! :P

fotbollsproffs


Emilia ska bli fotbollsproffs. ;p Jag tvingade med henne att leka lite med fotbollen idag.


Senare plankade vi lite med pendeln. (bara till södertälje hamn). Skulle åkt längre, men vi fick förhinder. (A) Sen promenerade vi hem därifrån. ;P


En gulli anka som vi mötte på vägen hem. Thihiii ;*




SCHALLAAAAAAT



pappsen kom nyss med frukost till mej. SALLAD! Whiie :D Velat ha det i flera dagar nu.

Och sen skulle jag skriva att min sööööta lilla rosa dator pajja nyss typ. :O Fattar inte vad som hände för den ba slockna och nu går den inte att starta. ;'/ Använder min gamla mega laptop nu istl. Booooooring. :( :(

tRoSäTaRe


paint.net <333333333333333 (A)

tvättat klart mina kläder............... öh, vad ska jag hitta på nu!? Den där nya hunden är dum i huvvet! ;o Han har typ käkat upp mina troser. HAHA! De ligger sönderslitna på golvet. ;O ceepeeeeeee sak.






är det bra?


Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Druckit nästan 2 liter juice helt ensam idag! GALET! ^^ Men skit samma i det. Har nyss varit ute med Emilia. Vi stötte på några bekanta puckon som ville kramas lite, men vi stack fort ifrån dem. Sen satt vi bara under ett tak och snackade lite eftersom det började typ regna. 

Och i morgonbitti har jag tvätt tid. Redan kl 7 !!! Men det är ett måste. Och har fortfarande inga planer för helgen. Blir nog att tjocka sej framför tv:n med massa godis?

Mín MSN cp ar sej så ska lägga mej nu.. Natti natti små barn. =)


driver


It´s helg, och I have nothing to do! BOOOORING. :( :( Hade jag orkat så hade jag låtit lite folk komma hit. Men jag är aldeles föööör seg. Usch på det.

Heheh, men det är alltid kul att driva med folk. (A) Sitter på msn och bestämmer träffar med folk på olika ställen. Nananaa... Fast det är bara med folk som förtjänar det. Höhö, typ alla? ;)
MOHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAA



Aja, ska iväg och handla mat med farsan nu. Annars köper han ba äckel mat. HEJS! ♥

normalt?


Emilias kommentar:  Öh, Vad händer om ett djur och en människa skulle knulla? Hahah, blire typ hälften människa och hälften djur?


HAHAHAHAHAHAHH!!! Seriöööst... ;P

Aaa Emilia. Du kan ju testa och se vad som händer? ;)

MAT <333333333333


Vadå, jag var bara liiiite hungrig? ;)


om du har tråkigt

Om man har tråkigt... Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg.
Stanna när du har räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
gå ut med min hund!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
precis, du bryr dig inte ett jävla dugg.

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
ok jag erkänner... du e bäst.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
vi messade ju igår natt :(

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Så äre, frös nästan kuken av mej:-P

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
javisst, sur på mig eller?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
dissare 

8. Vad vill du höra mest av allt?
Va inte så elak :(

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
vad säger du om det?

10. Din romantiska replik?
altså du är inte direkt smart och mogen för din ålder.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
dryg du är, inte fått kuk på länge?


jagärenbebis


JAG IDAG... ;)
(A)

Heheh, visst ser jag liten ut? :P Ingen skulle tro att jag är 17 om jag gick ut sådär.

Gick och hälsade på i skolan idag. Pallade bara gå på en lektion. Sen drog jag hem igen. Tål inte skolan. Luktar fan skit överallt. ;S Är nge fel med avloppen elr ngt. Förstår inte hur de andra klarar av att vara i en sån miljö.

Haha, jag är typ känslig mot lukter. Spydde en gång när en tjej fjärtade i min närhet. Hahahah. But it´s long time ago now... Men bara så ni vet. ;D

tatuering


No Fear.   Marcus nya tatuering.

Följde med honom igår när han skulle göra den i Solna tror jag det var?. Ville att han skulle grina, men det gjorde coolingen inte.. Haha, det var bara för att jag var med. Annars hade väl tårarna sprutat. ;)

Blev själv sugen på att göra en, bara för att få känna känslan. (A) Fast ne, finns inget jag garanterat skulle veta att jag inte ångrar i framtiden. Den dan kanske kommer. :)

perfekt


Badade nyss. SÅÅÅÅ SKÖNT! :D Sen efter det hittade jag en kall coca cola i kylen. Gissa vems? Jo, Marcus som glömde den tidigare. HÖHÖH.. Allt e godare om de e ngn annans. Right? ;)

Ahh, ska väl sova strax elr ngt. Blir ingen skola för mej i morgon helr. Ska hänga med Macrus som ska iväg och göra en tatuering. Nananaaa, OM HAN VÅGAR. (; Moahahahah..



HEJS !

underwear

Hade tråkigt idag så åkte till Sthlm i morse. bara sådär. Var inte ute efter ngt spec, ville ba ha ngt att göra eftersom jag sket i skolan... igen. Men hittade ivf gulliga ROSA underkläder som jag köpte. Hihi. (A)

Gillar bäst att gå ensam på stan, då slipper man allt tjat om att man ska skynda sej eller att man ska gå nån annanstans fast man vill kolla nått annat osv. ;) Men sen kom ivf Marcus dit och gick runt med mej en stund innan vi åkte hem. naaajs.

  
Köpte sånt där ansikts tvätt också som ska vara väldigt bra. Hoppas den är det också. :)))) Vill sluta använda massa kladdig foundation i facet. Känner mej bara smutsig i det. Blaah.

gravid

Åååh, jag känner mej graviiiiiid!!! Jag har käkat/druckit aldeles för mkt i typ 1-2 veckor. Min mage känns värsta uppsvälld. Och ah, jag har faktiskt gått upp ca 2 KILO! MAMMAAAAAAAAAAAAA.... :S Måste nog ha lite godis som tröst. Hihihi.. (A)

Sen har jag sovit alldeles för lite också. Igår gick jag å la mej värsta tidigt. Typ innan 10? Vaknade nu på morgonen 06.40 helt av mej själv. :P Gamlings varning? ^^

Hur tror ni jag skulle vara som en mamma?? ^^



så kan det gå!

Marcus kom och hämtade mej ifrån Jocke i Lördags. Sen åkte jag med hem till han. Var rätt trött den kvällen så vi gick å la oss ganska fort. Och igår kväll fick vi i oss lite alkohol. Hihiiii... Trots att det var Söndag och jag hade tänkt gå till skolan idag. Men så blev det inte, även fast jag vaknade redan vid 8 och mår jätte bra. :P

Ser ut som att vi ska åka och tömma hans gamla lägenhet i åkers idag? Ska ba äta upp hans jordnötsringar först. ;) (A) Moahahah..

Bilder från igår!

HAHAHAAAA!!!!! Marcus fel. han som putta in mej där.





 Hejs!

Jocke som tjej

Som sagt så kom Jocke till mig i Fredags... Så det var han, jag, Jenny och Mikael som lekte. Vi spelade bl.a fotboll. Det var min bror och jag som var i lag mot dem och vi överlägste dem ordentligt ;) Sen spelade vi ngt piratspel för små barn, och typ yatzy som spårade ur när alla fuskade. :P Han sov över här och jag fick klä ut han till tjej.. :P Dagen efter åkte vi hem till honom. Kollade ngn hockey match och sen fick jag höra han sjunga kariåke.


Jag tkr han passar bra som tjej... ;)


Vi lånade pappas gamla bil när han var på jobbet och körde runt lite. En sak som är säkert är att jag INTE åker med när jocke kör igen!!! ;) Han är GALEN! När han, mikael och jenny åkte till affären så sprang jag dit ist.

det ni! ;)


Har varit i Sthlm med Jocke, Totte och Jenny nu på kvällen. Skulle gjort lite andra grejer egentligen, men kom på det lite sent. Naawww.. Jenny blev lessen för hon inte kände att hon fick ngn uppmärksamhet, men vadå, vill man ha det så får man ta det? :P Nananaa.. Ah, vi snacka iaf lite och sen åkte vi hem igen.

Och aaa, Jocke kmr nog till mej och leker i morgon. Jag ska dessutom få klä ut han till tjej då. ;) Det ni! Haha.


hest



hästen Jenny tog hand om när vi var till stallet den där gången... fiiin hest.


Skulle dammsuga mitt rum idag hade jag tänkt. Men när jag började så pajade dammsugaren. bajjjs. och Sopgrejset vet jag inte ens vart de e. Såå, mitt rum får vara som det är om inte ngn vill komma hit meed sin dammsugare? ;). Jenny kom hit nyss också. Hon ska få låna min hårförlängning eftersom jag ändå inte använder den. Tyckte det kändes för fake... Försöker ta hand om mitt riktiga hår nu i stället så det ska växa sej långt. :)))


Ska snart dra å sola också ;)

the mask

THE MASK. Komedi....  


HAHAHAHAHAHAH!! ;D Så sjuk! Kollade inte på hela filmen eftersom jag blev trött, men ska se resten i morgon lr nått. :P


spännande saker ;)



Sitter å kollar på family guy, åsså käkar jag en NYTTIG macka med sallad och dricker en mindre nyttig Oboy med grädde. (A) hihiii..

Har typ dammsugit å skurat hela lägenheten idag. UTOM mitt rum som fortfrande är en sandlåda typ. ;S Sen städade jag även kylskåpet och mikael hjälpte till med lite annat. Så pappa borde vara glad när han kmr hem. ^^

När min bror å jag käkat klart våran middag så ska vi dra ut med hundarna och sen ska jag se filmen "the mask" som Jocke tipsade om. (;


HEEEEJS

attackerad


Åh, idag orkade jag inte gå till skolan. ;* Har varit ute med hundarna i 2 och en halvtimma nu istället. Zingo e cp. Han blev sur på mig när jag försökte få han att sluta dra i kopplet och så fick han fnatt och attackerade mej. Har blåmärken över hela armarna efter han nu. Aj aj. Men han fick stryk tbx ska ni veta. ;)




HUNGRIGA?


kött fifan!  Jag borde bli kock. ;) Haha, sugna elr? Det är inte jag. Ser ut som brända inälvor. Aja. Det var bara till min bror jag skulle göra mat till ändå. (A) Hmm.

Och jag har min msn tbx nu! Fjollan som snott min hade bytt lösenordet till " Pörli " Hahahah..Så trög. viste inte ens hur hon stavas. Åhhh, vill veta vem det är! Shit asså. (jag skickade iaf efter glömt lösenord, så fick jag det till min andra hotmail. Jag är så smart. :D )

Och jag gick till skolan idag. Yippiii, inte varit där på 3 ½ vecka.  -.-' började 9 och slutade 13.15

Var nyss med Emilia en liten stund också. Och tidigare under dagen gick jag till en rastgård med hundarna så de fick springa av sig och leka fritt. Naaaww..


avundsjuka jävel


                                 
Ngn idiot har hackat min msn och bytt lösenord..... Vem vill göra så mot mej? varför? Det är bara mina "vänner" som jag umgås mest med som kan ha luskat ut hur man kom in på den. Tragiskt att veta hur falska vissa kan vara. Hoppas den här personen är nöjd nu som fått mej att inte kunna ha kontakt med mina flera hundra kontakter därifrån längre. Har ju en seriös msn också, fast den ger jag inte ut till vem som helst? Men hur kul äre å inte ha folk man kan driva med då och då lixm.

Jag vill inte ha några vänner. Vet inte vem jag kan lita på och vem inte. Hjälper inte att folk säger att jag kan lita på dem när dom bevisar motsatsen.

aja. Det här får mej bara att bli sur. Orkar inte. Hejs!



pizzaaaaa

 
JAG har käkat pizza idag! OCH druckit cola. Blev jätte sugen på de. ^^ Hihi,  har typ hälften kvar, men mår illa så det får jag käka till frukost elr ngt.


Drog ut med Emilia nu på kvällen. :d satt bara på skolgården och rökte vattenpipa med mikael typ och snackade lite. Hon får egentligen inte vara med mej, eftersom att jag tydligen är "dåligt umgänge". Awhh, jag som e så snäll så snäll. : (


Jag höll för näsan för att jag försökte få syrebrist. (a)

pitbull/collie ?!


Zingo!

Våran nya hund. Eller aa. Vi ska se hur det funkar att ha den här i några veckor till att börja med. :) Ingen hund jag är kär i, men den är fin, myssjuk och lekfull. Drar som en galning i kopplet och är galet kåt i min bebis, så hon har redan fått skälla på han några gånger. Nawwwh.. Men som sagt. Vi får se hur det funkar. Han är endast 8 månader. ♥

pojkvän


Katrine, Jimmy & Emil... 
Sitter på centralen i Sthlm och väntar på att deras tåg ska komma kl 13.45. Hmm..


Jag och min nya pojkvän (((((;


lämna barn


Sitter på pendeln just nu. Ska åka till Sthlm och lämna av mina syskon på rätt tåg nu när de ska åka tbx till morsan i Dalarna...

Och jag snackade ju om en hund förut som vi kanske skulle köpa. Fast som vi aldrig köpte eftersom det tydligen var en problemhund. Nu bad de som äger den hunden oss att ta den för att den annars kmr att avlivas. Och djurvän som min far e så ville han inte att den slulle bli det. Så förmodligen så har vi en hund till när jag kmr hem.

(jag skrev om den förut. Blandras mellan pitbull, collie och rotweiler. Galen blandning. ^^ )

hallonbergen ? ;P


Hade en trevlig helg med Jenny, Totte och Jocke. :P Trodde aldrig vi skulle komma dit först eftersom vi skulle varit där vid 7 på kvällen, men Jenny missa bussarna till mej så vi kom fram vid 11 istället. Aja, var kul att vara med dem ivf. :)))

Fast jag blev typ mobbad för min "dialekt"? För att jag typ säger "ska ni va mä?" och "vfr dä?" Istl för "ska ni va me" och "vfr de" som alla sthlmare säger. ;) Hahaha. Inte mitt fel att jag råkat bo i Flääään.. (h-näs).

(och nu har jag pajat min mobil helt. (A) lr, kan inte skicka mess längre. blev sur och råka trycka liiite för hårt på skärmen så den sprack så mkt så man inte kan använda.) Det var mina dolda muskler som kom fram.


Nananaaa,, Jocke och jag! Jag vill inte synas på den här bilden.. :P


Jocke och jag drog ut och spelade fotboll i morse när de andra ville vara inne och "mysa". Sen spelade vi tv-spel. haha! Jag ägde. ;)


Jenny ville tydligen inte heller synas? ;D Alla utom jag fortsatte att dricka alkohol i morse. :O Jag nöjde mej med päronsoda. mihihii.. OCH MIN DATA E KLADDIG!!!! :S :S Jenny lånade den igår kväll, undra vad hon gjorde?? ;O ^^


Totte cooling ;P Jag fick på han Jennys linne. Snyggt?

Ahh, och när jag kom hem från dem så tog jag ett låååångt skumbad och sen bäddade jag ner mej, men har fortfarande inte somnat! :O Haha. Blev inte många timmar att sova i natt...

GOD NATT! ♥

bilder från igår kväll ;)

MER KÄRLEK ÅT FOLKET!  (neeeej, de var inte ett dugg fulla. (A) haha! )


Kolla hur han njuter! Han vill nog ha mer...


Awwh, myspys? :D Tur att de har varndra! ;)
 

HAHAHHA..


....gay? ;) (A)


Mums! ;)



Tottes TUTTEEEE.. Hur smakade den? ^^


flummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm



Dagen igår:

Jenny sov över, jag vaknade tidigt på morgonen, drog ut med hunden, jenny sov fortfarande, jag kom in och satte på hög musik i mitt rum, jenny sov vidare, jag lät mina syskon komma in på mitt rum, hon sov, jag lekte med min syster, Jenny sov, jag satt vid datan, hon sov fortfarande, jag snackade i tele, hon sov, klockan blev 3, hon vakna, vi rökte vattenpipa, jag tappade kolen på mina brallor så de brändes sönder, vi drog till ett stall? tog hand om en häst, vi åkte in till centralen och väntade på buss, en efterbliven snubbe ställde sej FÖR nära mej och börja babbla, hamnade på ämnet mat?, han sa till mej att om jag inte äter så kmr jag komma till himlen snart, (HAHAHHAHAHHA!!!), mm, jag gick hem, duschade fort av mej häst lukten och skiten som hamnat under naglarna, gjorde fiskpinnar med spaghetti och sallad till mej(A), drog ut med hunden, badade bubbelbaaad och glodde film, satt vid datan och snackade i tele,  sen gick ja å la mej. TYP SÅ. :D:D:D:D  SPÄNNANDE DAG VA? ;)

och förstår inte hur folk kan välja att sova bort hela dagen, eller hur de ens KAN?!? :O Galet om ni frågar mej.


Men Ikväll blire PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY med gumsan och nå folk.... Hihi, ne, men ska dra till nå killar jag inte träffat förut, ba snackat med dem i två dagar på MSN nu..  så vi får hoppas att det blir kul. (((:

HEJS! ♥


våldtäckt?


Jenny höll på å våldta mej? ;O


Fast jag såg inte ut att lida va? ^^


Jonas skjutsade hem oss sen, fast jag ville GÅ. :O Jenny tvingade mej att åka med han... ^^

skolgården

Kom nyss in.... Vi drog till skolgården och rökte lite till nu på kvällen. (A)  Hihiii.. Kul kul... Tror vi ska träffa Jonas nu.. hehe,, måste ba ladda mobilen först för den dog för  några timmar sen. Nananaaa. HEJS!


 Mathias, Jenny, Joel and MEEEEE =D


Pöliiii & Jenny (A)


moahahahhaha



Jag vet att du kollar min blogg och jag är glad att jag inte är vän med dej längre....   -.-' IDIOT.

vackert


Tagit hål i örat igen.. (A)  fast nu har jag satt dit en säkerhetsnål istl...




Tror att Jenny ska komma till mig idag. OM hon får skuts, för hon missade TVÅ bussar som skulle ta henne hit. ;)

Thihiii... Jenny å jag camade i natt och hade en vacker konversaton. ;) Men vad vi sa e heeeemligt!


Haha, nu måste jag städa mitt rum LITE, för att hon inte ska svimma när hon kmr. Heheh,, man kan inte tro att jag är en tjej när man ser mitt rum. Skit överallt. ;D

HEJS!

vattenpipa again


GAASCH!!! Jag har rökt vattenpipa med nikotin i... :S

Brukar alltid röka nikotinfritt men mina bröder lurade mej den här gången. Jag höll på å hosta ihjäl. Jag som aldrig rökt förut. :(   nananaa.. gott vare ivf så kmr nog göra om det ändå. (A) HAHA!

fikat

goood morning. :D Tror att det här braiga vädret gör mig glad. Hihi. Har nyss varit på stan/centrum med Katrine och fikat. NICE!

Nu sitter jag på min säng och funderar på om jag ska hoppa in i duschen? Jag har badat och duschat så mkt nu i några dagar så jag håller på å torkar bort snart! =O Inte bra.


Och jag köpte BÅDA mobilerna från mina bröder. Alltid bra att ha en i reserv.. ;) Har redan gjort en spricka på ena... *suck...* Och eftersom jag sover med mobilen under kudden jämt så har den andra fått en "tryck skada" elr vad man ska säga på skärmen. (a) Ajsing bajsing på det...

solade

Åh, jag har nog blivit beroende av att sola.. Hihii... Men vadå, jag kände mej sjuk idag, hade inte lust att att träffa nån å har varit jätte trött, så vfr inte. :)))

Fast jag blev inte brun?? Alla jag känner e ju brunare än mejj!!! Hmpf.. ^^


fjortisssssss poweeeer


När katrine (min syster) hade fått sminka mig. Hahahahahahah ^^




Har värre bilder som jag väljer att inte lägga in. Bjuder tillräckligt på mig själv med dem här. :D

nattiiii <3


seg dag, godis


seg dag... Trodde det skulle bli sommar, men så hade det kommi snö i morse när jag vakna.

Har lekt med syster hela dan typ. ;P Haha. Vi gjorde oss till mer fjortisar än vi é och tog massa bilder. nawwh. Inte varje dag jag träffar henne, så why not. (ni får se bilder sen) ^^ Har lovat henne att jag ska vara med henne hela veckan, tills hon ska hem till morsan igen.

Marcus var här nu på kvällen. Jag var jätte osocial och råka tillåmed somna. Haha. Så elakt. Men jag var trött och orkade inte göra ngt annat. Nu ska jag ba fixa lite saker och sen ska jag somna igen. Usch, det är såååå varmt på mitt rum å jag håller på å svettas ihjäl.


Fick dessutom ett stooort påskägg fyllt med massor av godis av marcus i helgen när ja var där. :O Var hur tungt som helst!



frisörska?


Jag tror jag ska bli frisörska. För ingen kan ju säga att det här inte var snyggt?! Eller? Hihiiii... x'D

bowling&bio

Igår bjöd Marcus mig på bOwLiNg & biO... ^^ ♥ myyysi kväll. :D
och JAG VANN, JAG VANN, JAG VANN! ;)

Vi såg på Bounty Hunter. Rätt bra. Ivf helt okej. :)))









Ngn stackare bredvid mej tappade ut alla sina popcorn. HAHAHAHA! Naaaww...


bra helg?


Hoppas ni haft en glad påsk, för det har jag! :) Och som ni ser så visar jag upp de bästa sidorna på mig. :D HIHIIII..

mörkt

  
KOLLA VAD MÖRKT MITT HÅR BLEV.............. Jag vet inte vad jag tkr om det än...




Och jaaaaa, jag kom hem igår. :)))))))))


tssss...



PÅSKLOV!!! Fast lov har jag ju iof redan haft i några veckor, med tanke på att jag inte gått till skolan. (A) Haha!


Åhhh,, och Marcus ringde å sa att han kan komma å hämta mig härifrån!!! GLAD! Snacka om att göra allt för mej? =D Fast det är ju 1:a april, så vem vet.. Det kanske bara var ett april skämt? ;D Nananaa,,, hoppas inte.




kladd......s


Kladdmuffins till frukost... (A)

RSS 2.0