SÅ SOM NI NOG ALDRIG SETT MEJ. TYP.


KLÄDERNA VAR HELT I ROSA.. Nananaaaaa.... Jag blev faktiskt sugen på att köpa en kjol!!! =) tror jag ska göra det ngn dag. ^^ bara för att lixm...

Tror förresten att min mor kmr till Sthlm om några dagar. Ska shoppa med henne isfl. Have to see.

Intervjuade



Jag och Linda köpte likadana mysis tröjor igår. ;* Tröjan var såååå skön så jag ba väntade till kvällen då det skulle bli svalre så jag kunde ha den på mig... hihih

Och idag innan jag åkte hem från E-tuna så blev vi intervjuade av sveriges radio! Killen som intervjuade oss frågade hur vi  tror att fler ungdomar skulle bli mer intresserade av att gå till skolan och jag svarade typ; "asså jag tror inte ens att det är möjligt". *thihi* Men vadå, jag var bara ärlig. =)


Och sen så blev vi blev törstiga så jag köpte juice som vi drack upp på engång! och 250 sugrör! ÄLSKAR SUGRÖR. Fast min pappa är inte så glad på mig eftersom det alltid ligger sånna lite överallt hemma hos oss efter mej, men det får han tåla. ;p


blekfis?


Och jag som tyckte att jag är blek? ^^ HAHA
LL <---- &-----> JAG


Ah, jag är hemma från Eskilstuna nu iallafall. ÄR TRÖTT! Har verkligen varit varmt väder, men lilla linda "tycker inte om" att bada så det måste jag göra under veckan nu istl! :DDD Igår gick vi runt på stan hela dan. Vi flummade runt och testade kläder vi i vanliga fall INTE skulle ha på oss. ^^ KULIGT. Tyvärr har jag inga bilder på när vi var som "fulast" :PpPp

Träffade även på några killar som jag aldrig träffat, men som tydligen viste vem jag är? haha. De ropade mitt namn när jag gick förbi och sen snackade vi lite. Tyvärr var de omognare än mej så vi drog sen. Stötte på lite annat folk också som ville ha mitt nr. naaawwww. Typisk grej va?

ajjabajja


Haha, Nawww.. Så får man väl inte göra? ^^

Ah, jag tänkte berätta att jag åker till E-town tomorrow! ;D Ingen aning om vilken tid än, men ska ivf träffa Linda liten eftersom hon messa och tyckte det var på tiden att vi sågs igen. Det blir nog massa flummm som vanligt. :))

glad midsommar




Hoppas ni hade en bra missommar. jag klagar iaf inte på min helg även fast man hade kunnat hoppa över vissa grejer. =)

Har inte kunnat skriva i bloggen å så eftersom jag inte har ngt internet till min data längre. Ska se om jag kan skaffa det så småningom. ^^ Men jag tror jag ska skaffa en riktig dagbok där jag kan skriva om ALLT. ;) Precis som när jag var liten. HAHA! :P

fick mobil igen



Som sagt så tappa jag min mobil från balkongen igår. Macrus kom nyss med en ny till mig. IGEN. ;o Undra hur många jag fått från han nu? (A) Fick en Nokia 3310!!! Kan man fortfarande köpa såna dära roliga skal till dem? ^^ Det var en sån jag hade som "första" mobil när jag var liten fast sen drunkna den när jag tappa den i en sjö.

uppdatering



Min mobil e paj. Tappade den från 5:te våningen för en stund sen. TRÅK. Min Ifone och mina andra bajsmobiler e i Dalarna.

Är med Emilia just nu.

Jag var nyss ute på en promenix med ngn Emil... Emilia var inne och vilade... Nu ska Vi ska dra till donken å käka ifall det är öppet.  HEHEHEEEEE........

Hejs


Jag ville skjussa ner emila för trappan i den där... fick inte det för henne ;p

mobboffer ;D


Brukar ni ha gummistövlar på er näre regnar? Elr är ni för coola för det? ;) Jag äääälskar att skutta runt i sånna då och då. :D

Okej, nu e jag sjuk på riktigt. Har spytt! ;( Det är mina syskons fel. Småbarn går alltid och bär på massa smittor. Enda possetiva med det är väl att jag lär gå ner i vikt.

Duschade nyss typ. SKÖNT. Kände mej äcklad av mej själv innan.
 När jag kom ut från duschen så hade min mor iaf varit och hämtat posten. OCH PAKETET MED MIN STRÖMSLADD TILL DATAN HADE KOMMIT! =)))

Hihii, och sen eftersom jag inte har ngt bättre för mej nu när jag bara ligger i sängen så håller jag på å återförena mej med mina mobboffer. ;) Haha, okej. det där lät elakt. Men jag har faktiskt varit väldigt elak mot dem och har ingen att vara det mot längre på samma sätt. SÅ JAG SKNAR DEM! (A) Dom kanske har blivit normala? :)


saker från stan


Stan idag. Var inte där längde eftersom jag började må dåligt igen. "/ Köpte; troser, t-shirt, rouge, puder och ett genomskinligt nagellack!

Hade en hel lista på saker jag ville ha, men det kan jag köpa nån dag i sthlm istl...


tältning och sådär

I morgon, (elr aa, senare idag) så ska jag ha ett möte igen och efter det åker jag förhoppningsvis in till stan och shoppar lite småsaker.

Hehe, vill ha ett tält! Massa minnen pluppar upp i min skalle om hur kul jag och massa kompisar haft varje år vid den här tiden då vi alltid tältade i vårat stora tält! (nån idiot rev sönder det utanpå, på natten förra året när mina småsyskon tältade på gården!) Men iaf, som förra året när jag, Fiia, ellen, Simme och Robin tältade vid en sjö! Så mysigt. ^^ Och så hade vi med oss våran GUMMIBÅT som jag för övrigt inte har ngn aning om vart den finns nu? Elr som när Jag, Fiia och KO-Linnea tältade i en kohage på massa bajs. HAHA! x'D Fiia och jag hade godis och Linnea fick inte ens smaka! HAHAHAH x'D Elr som när Fiia och jag byggde upp tältet på en stor studsmatta. Det var rätt coolt. Mmm, elr den där gången jag, Carro, Sandra, Heidi och Mikael tältade på våran gård och vi vaknade upp tidigt på morgonen av att vi låg och typ badade? :P Vi hade skitit i att sätta på regnskyddet. Och sen typ engång tältade jag, Amanda och Robin på ett ställe där man precis varit och plockat upp en snubbe som drunknat. På natten fick vi för oss att vi ville bada, men drog istl till en annan strand för att det kändes äckligt att ngn hade dött i den sjön vi var på. Jag var typ livrädd för att trampa på massa mini grodor som fanns längs hela vägen.

Aja, det var några minnen av 100000+

Funderar på om jag ska åka till Södertälje snart igen också? Känns inte som jag orkar vara här i Dalarna längre.


Jag var mamma i helgen


Jag när jag skulle få min yngsta bror att somna. ^^


Hejjsan! Jag har legat i sängen tills typ NU! ;o GALET. Men jag har inte kunnat ställa mig upp utan att typ svimma. Men iaf. Som ni kanske sett har jag inte bloggat på ett tag nu. Glömde nämligen min strömsladd till datan hemma i Södertälje. Men min pappa lovade att han ska skicka den nu på Måndag. nawww. =) Jag har dessutom inte haft tid att blogga nu under helgen. Haft fullt upp att vara "mamma" till 4 av mina småsyskon och till 3 hundar! För första gången i mitt liv(?) så var dom SÖTA. Haha, när mosan kom hem sa de till henne att JAG borde vara deras mamma för alltid. x'D MEEEEN DET KAN DE GLÖMMA. Även fast det gick bra så är det knappast ngt jag skulle stå ut med jämt. ;)

Haha, hinner inte skriva nå mer. Min bror dödar mej om han får se att jag använder hans data.

Hejs! ♥

känner mej hemma


Good morning!

Nu känner jag mig mer som hemma här hos min mor. Sverige flaggan är uppe och jag har dubbelsängen heeelt för mej själv! ;)

Vaknade redan kl 8 och drog ut med hundarna och efter det tog jag ett bad. MYS. =)


Åkte iväg lite spontant sådär...



Är snart i Dalarna. Skulle ju åkt på Fredag egentligen men typ en timma innan tåget skulle gå från södertälje till Sthlm så packade jag fort ner 5 väskor (3 väskor, en påse och en handväska) och stack iväg. Hade ju som sagt inget där i Södertälje att göra de här dagarna ändå. Fick med mig Mikael och Jimmy som bärhjälp. ;) Plus att jag har med mig båda hundarna! Undra vad min mor tycker om det? (: Lär märkas snart när hon hämtar oss från station.

Och jag skulle ju städa mitt rum idag som jag sa. Haha. Började redan i morse men blev dock inte klar. Pappa lovade att han dammsuger det medans jag e borta.


städlust


Nej, det är inte stökigt på mitt rum. Ni inbillar er! ;)

Närå, saken är den att i morgon MÅSTE jag städa. Jag kan inte vara i mitt rum utan att må dåligt över hur det ser ut igentligen... Det är till och med värre än det ser ut på bilden. Så ni kan tänka er själva. Haha. Jaja, det mesta ska bara läggas i tvätten och sen äre väl inte så mkt kvar?

GE MEJ STÄDLUST NÅN?????? ;o Har jag skjutit upp att städa förut så kan jag göra det igen lixm.....

Sen ska jag packa till på Fredag då jag åker till mamma igen också. Igentligen vill jag åka dit redan nu. Vet faktiskt inte varför jag väntar? Har ändå inget att göra här de här dagarna....


alla är dumma


HEY! ;o

Idag har varit en riktig bajsdag. Vaknade i morse och frös värsta mkt. Min bror vägrade hjälpa mig med en sak och när jag gick ut med hunden så kmr en gammal kärring och säger åt mej att hunden inte får pissa på gräsmattan fastän hon ser att jag ropar på den, så jag sa åt henne att hålla käften och sen fortsatte hon dryga och tyckte att jag var uppkäftig. Sen senare var jag ju hos tanläkaren. De tog bort min tandställning med hjälp av nån syra elr ngt, men det kom på läppen och sidan om så det frätte sönder huden så det blev värsta fula och äckliga märket. Såklart var hon som gjorde det inte svensk. Men nu är jag av med tandställningen iaf och för övrigt så känns det som att jag inte har några tänder kvar. VÄLDIGT ovant att inte ha nått där.

Dessutom så har alla andra som jag pratat/varit med idag också varit sura och elaka mot mej. Säkert bara för att mitt dåliga humör smittat av sej lr ngt. Men vadå, alla måste väl få ha en (elr flera) dålig/a dag/ar nångång?!

Sov förretsen i några timmar på dan också. Mådde värsta illa. Fast är ändå trött nu med.
Och så har jag gjort en ny header. (BAKGRUND) Vad tycks?? =)

ny plattång


HEJSAN! Idag drog jag ner till Centrum här i Södertälje och bytte ut min trasiga plattång mot en ny! (pajjat sladden på den igen) Tror jag skrev att jag skulle göra det för några veckor sen, men det blev iaf inte av förren nu.

Passade även på att gå till den där djuraffären som jag ska jobba på i sommar. Kollade upp vilka tider jag kommer jobba. Börjar inte förrän kl 10, så det blir skönt! Känner ju vissa andra som börjar kl 8 t.ex ;)

När jag var klar med det drog jag till Marcus och väckte han, och sen åkte vi in till Sthlm.

Just nu sitter jag och dricker te och väntar på pannkakor. Börjar bli förkyld. Igen. Är typ alltid det, mer eller mindre. =|

Men iaf, i morgon klockan halv 2 så åker tandställningen av. Undra om det kommer kännas konstigt utan den? Har ju ändå haft den i käften ett halvår nu. ^^

godis på en söndag är okej!


Det är okej att äta godis varje dag! ;)

Msn konversation




HAHA, aaaa, jag e också liten dolig skriva...


Där ser ni vad jag har för folk på msn.. ;D


monkeyface


Folk ser mej tydligen som en apa? Har hört att folk kallar mej för monkeyface. Undra om de säger så för att själva framstå som bättre elr om jag verkligen ser ut som en APA? ;) Nananaa... Vad tycks om bilden? =D


UNDERBAR HELG <333333333333333333 har såååååå kul här i min ensamhet.

driver med folk på msn. -.-'



negerskämt #2

-Vet ni vad negrerna sjunger när de sitter på toa?
-nej?
-we are a family!


äckelpäckel


Hoppsan, NÅGON blev visst lite för full igår och spydde ner hela HANDFATET så det blev stopp i avloppet! ;S EUUWWWW... Han fick fixa det själv sen! ;)


Emilia & jag...


Resultat efter att jag borstat min hund!!


seg idag. -.-' Äckelväder ute. Har en ny veckoRevyn tidning att läsa.

Har inte haft lust att skriva i bloggen på några dagar.. Men aa, var med Emilia två dagar i rad, har hunnit bråka  dryga lite med folk, varit hos tandläkaren och fått veta att jag blir av med min tandställning nu på Tisdag och planerat att jag ska åka till Dalarna innan den 21:a för att vara hundvakt och ha lägenhet för mej själv. Och i natt t.ex var jag ute och promenerade i över två timmar tsmns med Staffis. Gick ut nångång efter 11 och kom in typ vid 2. Haha! =P

fördommedingetliv

DITT ROCKSTJÄRNENAMN:
(första husdjuret och nuvarande bilen)
rabiesfluff volvo

DITT SKURKNAMN:
(favoritglasssmak, favoritkaka)
polka kladdkaka

DITT PILOTNAMN:
(första bokstaven i förnamnet, första tre bokstäverna i efternamnet)
S. And

DITT DETEKTIVNAMN:
(favoritfärg, favoritdjur)
silver orm

DITT TV-SÅPANAMN:
(Mellannamn, stad där du föddes)
Diana negerstad

DITT SUPERHJÄLTENAMN:
("Den/det" + din andra favoritfärg, favoritdricka)
Den rosa Oboyen  (HAHAH!) :P

DITT VITTNESSKYDDSNAMN
:
(mammas och pappas mellannamn)
Johanna Jan

DITT NAMN SOM VÄDERPRATARE I TV:
(din 5:e klass-lärares namn och stad som börjar på samma bokstav)
Vettefan Vimmerby (?)

DITT SPIONNAMN:
(din favoritårstid/månad, en blomma)
sommar ros

DITT SERIEFIGURNAMN:
(favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ei" eller "y")
Banan Trosay

DITT HIPPIENAMN:
(vad åt du till frukost, ditt favoritträd)
jordnötsringar träd?


blahblahblahblahblahblahblahhhhhh -.-'


neger skämt

- Vilken planet kmr negrerna ifrån?
- vet inte
- ur-anus! 

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH x'D

okå. inte kul. man får ju inte skoja om dem för då e man rasistisk. Dom skojar ju aldrig om oss. bye ♥


MOAHAHHAHAHAHAHhAhahHAHAHAHA. Pussss på alla bruneser. =)

råka träffa massa

Jenny messade mej igår och frågade om vi inte kunde ses lite eftersom det var såååå längesen. ;) Jag hade ju inget bättre för mej helr så why not. Vi drog in till Sthlm i brist på annat att göra.

Och för första gången åkte jag iväg utan att försökta träffa nya människor elr nått, men tror ni inte att hur många som hellst kmr fram å snackar då eller? :P Aja, det är ju bevisat att de inte går efter utseénde iaf. Jag åkte iväg som ett troll. 


Jag fick en penna av en pojke på tåget. ;D


...Och blommor av Jenny. och KOLLA, mina naglar har börjat växa igen. =)


Jenny hittade ngn att kramas med ;) Tyckte det var snyggare såhär än att hon håller om en lyktstolpe? (A)


Vi träffade på ngn random kille som ville fota sej med oss. :PpPp


Väl tbx i Södertälje så tog vi ett fotbad i en fontän grejs? haha. Då kom det fram two boys på 25 år och började snacka med oss och sen ville den ena av dem ha mitt nr. :D Jag gav ut det. ^^

Sen var det ju en pojke som kom fram å sa att hans kompis ville prata med mej. HAHAHA. Han våga inte ens gå fram själv? Sen typ fråga jag hur gamla de var och då var de 94:or! USCH. Aldrig att jag snackar/ger ut nr till småpojkar. (sånna som e yngre än mej).

Åh, orkar inte ens berätta om alla vi träffade igår. Helt galet iaf... fast sen slutade det med att lilla Jenny blev sur på mej (A) ^^ Som vanligt? Men snart ringer hon och frågar om vi ska ses igen. Det vet jag. ;)

Ahjuste, och sen innan så bjöd hon mej på cheeseburgare också! Där inne på McDonalds vare nå killar som började kasta sugrör på mej? Och sen när jag vände mej om så stod han precis bakom så jag höll på att dö. Haha. Asså, ba för jag inte var berädd på att han skulle stå så nära! ;o Vi sprang iaf fort därifrån med värsta garvet. Hahah :P

vilken glass....?



JAG BARA ÄÄÄÄÄLSKAR SMAKERNA AV LAKRITS OCH POLKA IHOPBLANDADE. =D NAMMM NAMM.. Typ ingen jag känner gillar det, men jag gick runt hela Sthlm typ för att hitta just de två! :)) Tihii...

Vad gillar ni mest? =) ♥

minigolf

JAG HATAR, HATAR, HATAR, HATAR, HATAR, HATAR MINIGOLF!


Ser det ut som om jag vann elr? :@ Det var fel på min golfboll! Den studsa ur banan helatiden så ngn måste bytt ut den (A) Haha. =)))


sommarjobb ;D


WIHOOO... Igå när jag kom hem från Dalanra så hade jag fått lite post. I ett av kuverten så hade det kommit ett brev där det stod att jag fått ett sommarjobb på en djuraffär. Ligger här i Södertälje vid centrum. Passar mej perfekt. Såå, ska jobba i mitten av sommaren. (: Naaajz.

SÄG GRATTIS TILL MEJ? :))


SÖDERTÄLJEEE

Sitter på tåget. Igen... Är på väg från Dalarna nu. ÄR SÅÅÅÅÅ HUNGRIG! :P OCH SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SUGEN på cheeseburgare från McDonalds. (A) Hihi... Den här dagen kmr säkert sluta med att jag får i mej en elr två sånna.

Och minns ni förra gången jag sa att hela tåget stank? pga min hund.. Den här gången gör det också det! Fast pga en negerjävel som var tvungen att sätta sej bredvid mej. Han satte sej bredvid mej näre finns hur mkt andra platser som helst. Och hela hans släkt verkar vara med?! GAsch... vfr ska alltid JAG ha sån otur?


HJÄLP. JAG ÄR NEGER I FACET! :PpPp

Aja. är snart i Sthlm. :) Macrus ringde å sa att han kmr å hämtar mig därifrån så jag slipper ta pendeln och promenera från centralen med min packning. nawwww. Gulligt. =) ♥ fast det börjar kännas som jag utnyttjar honom? "(

nyttigare=äckligare? =/

 
Cha chaaa..
I morgon åker jag till Södertälje igen!

Ligger under täcket och ska försöka somna strax..
Har bytt ut Oboy mot citron-vatten nu... måste väl vara nyttigare? fast inte lika gott. =/

Och mitt hår blev väl som det blev.. fast ska inte klaga. Det var ju trotts allt JAG som tvingade min mor att klippa det lite fastän hon inte vågade egentligen på grund av att hon vet hur sur jag blir i vanliga fall om hon gör ngt som är fel enligt mej. ;) HE HE HE......


GO`NATT ♥


vågar jag?


Följde med min mamma när hon åkte till Borlänge idag. Hon fick köpa massa batterier till mej så jag slipper göra det på ett tag, tuggummi eftersom jag är inne på min andra dag att inte äta godis elr dricka Oboy som gör mej fet. WOW! , hundgodis till min hund för att hon är så snäll, och en uttunnings sax för att mitt hår e sååå tjockt!

Kanske kan jag fråga min mamma om hon kan testa klippa mina toppar som e slitna... Vågar jag det? Kan ju inte gå dåligare än dåligt? Haha :P 

 


kan inte bli brown..........


Legat ute och solat på gården idag. Och nu är det bevisat. JAG KAN INTE BLI BRUN! :O Brände mej i ansiktet och blev RÖD överallt.  :S Många blir först röda, men sen lägger sej färgen och blir fin? Men jag är fortfarande likblek som innan. Folk som till och med inte ens försökt få färg är mörkare än mej! snyft. =(

RSS 2.0