köpt lite behövligheter =)




:)


värsta misstaget. =(

Vad ska jag göra nu? Jag skulle färga utväxten men då blev hela mitt hår grå/grönt?!?!?! MOSSA typ. usch,,, jag som ska träffa vänner ikväll ;( vågar inte gå ut.


patetiskt med folk som skickar bilder utan att jag ber om det.


nu känner jag mej som hemma! ;D

goddagens små barn. Nu är jag i Nykvarn hemma hos Macrus. Längesen jag var här ju. =)))) Har precis fått skjuts till affären så jag kunde köpa godis(!!!) och snart ska vi väl se film lr ngt. ;D Fast får typ inte äta godiset innan jag ätit mat?!?!? :O hahaha...

Nyss när jag skulle öppna porten till macrus lägenhet så tryckte jag koden om och om igen men lampan lyste röd, sen trodde grannarna att jag inte kunde koden så dom sa den till mej. Jag ba; "aa jag vet" Och sen kom macrus bakom å ba: "dörren öppnas inte av sej själv om du tror det" Och så ryckte jag i dörren å då hade den vart öppen helatiden. Ni skulle hört vad grannarna garvade åt mej. Aldrig känt mej så dum?! Men jag väntade på att lampan skulle lysa grön ju? ;o  Ajaaa....







nöjd

Mina handledare har varit sååå snälla! Men nu är praktiken över. Jag mådde inte så bra idag heller och det märktes tydligen för dom skickade hem mig.

Jag fick superbra omdömmen skrivna på mitt papper och FULL närvaro så att jag slipper ta igen det på lovet. Awwww =') Sen erbjöd de även mej att få vara vikarie där om dom skulle behöva personal. BÄÄÄÄST! Lätt att jag gör det om jag får pengar för det lixm. =)))) Barnen ville inte att jag skulle gå. Hahah :')


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åhhhh jag kan inte leva!!!! PLattångshelvetet har gått sönder!!!!! Åhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! x((((((( Min otursdag? ;'(((( Tycker såååååååååå synd om mej just nu så det finns inte! =(
 

tjockisdagarna är över

Nu äre slut på alla "äta-vad-jag-vill-dagar" som jag haft. Har gått upp i vikt REJÄLT. Inte OK. :((( Vill ju inte se ut som ett levande bowlingklot. ;/

Ajaaa. Skärpning skärpning.

Ska snart till dagiset och leka med ungar hela dan. Skönt att det är sista dan idag! Är sååå trött på dom. Sen väntar en veckas lov! Underbart!! Sen blire 3 skoldagar och sen äre KRYSSNING!! Wihoo =)








skolfottona har kommit. OMG!

Snyggaste klassen eeeeveeeeeer!!! ;) ELLER INTE!  Och jag sover. YEY!
Vet ni, jag stog på tå helatiden för att jag inte ville sitta (A) ;D

Only girrrrrls. ;D Inte en enda som ser ut att vara en dag över 14. HAHA! ;p


sjukiduki

Hello, jag tror jag dör. Nejrå, men jag tror jag har feber. Sjukanmälde mej till jobbet idag. Ungarna där som fått mej att bli sjuk? antagligen. Men ska nog dit i morgon ändå. Sista dagen innan helg och lov ju! Sen åker jag till Sthlm på lördag! Eller aa till Nykvarn.. Macrus ska flytta och jag vill se hans nya lägenhet! =)









Min katt valde att flytta in hos en gammal gubbe :O

Min katt, Neger försvann ju för ett tag sen men sen såg jag honom ute och började locka på han så han skulle följa med hem. Då kom en gammal gubbe och ba: "Aha, är det din kattunge? Jag trodde inte den hade nån ägare så den har bott hos mej" Hahhaah, whaaaaaat??? Aja, han kan få fortsätta ta hand om den om han vill. Kissen stank iaf rök!!! :o

lyckades ladda ner GIMP själv...

.... men fattar inte hur man använder det?! Det skulle ju vara simplare än Photoshop..? Jag får väl nöja mej med mitt älskade PAINT!!! ^^ =)


Typ beroende?





Det är sån där näsgrejs som man använder när man är förkyld. Så skön känsla å dra upp de i näsan. Haha! Typ som en drog! o.O

roliga historier ;D

Trollkaren sa till afrikanen: du får 2 önskningar! Afrikanen sa: Jag vill vara vit och se flera fittor om dagen. Sim sala bim, så blev han en toaletstol.

Den feta negern fick tre önskningar av anden. Han ville bli vit, smal och få mkt fitta. Pofff så blev han en tampong.

HA HA HA HA A HA AH AH AHAHA AH AAAAAHAHA!!!




Hur kan det heta Oboy om man knappt har nå Oboy i?!


Höhö, ser ni nån skillnad på min och Lindas Oboy??? ;D


Lätt snyggaste bilden från helgen. Diggar särskillt min frilla. :O




KOLLA VAD SJUKA SAKER SOM FINNS NU FÖR TIDEN :O



Hahah och Macrus sa att han skulle köpa sån å installera på min mobil bara för jag inte vill att han rotar igenom den jämt? ^^ GAaLET!


nananaaa

Linda sov över hos mej. Nu är vi vakna och ska nog ta cykeln till Forssa och köpa pizza! Frukost-lunch-middag you know. GOOOOTTTTTTT... :D




chill dag

Idag har jag lekt med Macrus och Linda hela dan. Vi var nyss och spelade biljard. Och innan det så käkade vi på Donken. Yeees, nu ska vi se ngn komedi. HÖRS!



Linda lyckades bara ta bild på min urringning men så glada ska ni inte få bli så ni får se den. He he. pusssssSSS

inte bra inte bra

Nå-nå-nåååån har legat i min säng o-och dom ligger fortfarande kvaaaaaar. :O

Ha ha. ooooj jag dör snart! nä men har nyss vart på toa och rensat magen så känns lite bra. Gick nog ner några kilon. Känner mej iaf smalaree nu (A) och så har jag dduschat av mej några kg smuts också. Nu sitter jag ensam i köket och hör dom andra snarka. kul. ska nog väcka dom snart.  he he he

Min mobil är borta också :i ingen aning om vart den kan vara ,,,, suckkk alla lekte med den igår. Bjöd hem mina kontakter osv!

nu ska jag äta köttfärs! hejdå

Magaluf Reunionen 2011!!!!

Sådärja! Då var  kryssningen bokad den 10 - 12 Novemer! Kmr  bli sååå awesome! =D Tror vi är 7 st som åker. ;D

TAGGA TAGGA TAGGAAAA! 



blev inte som tänkt

TJA! Som ni säkert fattade så stannade Linda kvar över natten igår efter att vi hade varit barnvakter.

Kvällen blev inte riktigt som planerad. Dvs; att sitta hemma och se massa skräkfilmer som vi laddade ner. 

Istället:


Jag blandade NYTTIGA  spy drinkar till Linda. vodka-redbull med köttfärs och gurka. Hhahah! ;) Hon drack upp det. ;);)


vi käkade taccos... fast ingen av oss åt ordentligt... (Hade 2 kg godis, massa chips med dipp och kakor som väntade)


Vi träffade några randoms pojkar som jag bjöd hem och Linda mådde jätte bra! ;) Eller aa det gjorde alla. (a)


Jag fixade frillan på en av dem så han blev lite "snyggare" *host*




Sen råkade jag gå enda till Statoil med mina rosa mystoffler. ;* Linda påminde mej inte förrän vi hade gått en bit. Hhahah, undra om det såg fult ut? Vi hade kul iaf. (:  Och jag pratade med min granne nedanför mej för första gången. Han heter Robin och är 22 år tror jag? Han välkomnade mej som nyinflyttad här och sa att om jag behöver ngt så kan jag alltid komma och låna hos han. Aww.. Och sen bjöd hans kompisar oss in till dom, men vi hoppade över det den här gången.

Och juste, jag skrev ju att vi "baxade" toa-papper. haha. It´s true! Mina syskon var ju här innan och tog slut på allt och det kom jag på försent när affärerna var stängda. Sååå, vi drog till tvättstugan som alla har gemensamt och DÄR finns en toalett som vi tog sista rullen från. Ballt huh???? ;D hahah.. Nej men det var NÖDvändigt faktiskt.  (det här hände INNAN jag kom på att statoil finns som är öppet dygnet runt?

Vi somnade kring 4 iaf och sen fick jag gå upp vid 8 för att hunden var tvungen att komma ut. Alltid lika kul.

Nu har Linda åkt hem och jag måste börja städa. GISSA om det är stökigt här?!? haha.. :D hEJS


hahhhahahahhahahahaaha

linda har håriga fötter!  och vi har BAXAT bajspapper  höhööhöö, slå den ni!

Linda kom och hjälpte mej som barnvakt! =)






Mina småbröder kmr hit snart och så ska jag vara barnvakt. :)


Haha, söta va? Helt inne i TV:n.. ;P

beslutsångest. HJÄLP MEJ?!

Jag vet inte hur jag ska göra med mitt hår? Ska jag färga utväxten i hopp om att det blir bra (vilket jag inte lyckats med en endaste gång hittills) eller ska jag låta allt vara eller typ färga det mörkare? Haha, kan inte gå till en frisör för jag VET att dom skulle vilja raka av mej ALLT hår för att det är så slitet. ;* Men åhhh jag vill ha blont hår ett tag till! Sen när jag tröttnar vill jag ha svart igen.... ^^

~^*  DeT äR iNtE lÄtT nÄr DeT äR sVåRt  *^~

köpa Zaras

Jag ska få köpa Zaras awesome kamera som fottar av sej självt efter att vi förstörde den med vodka. Får den för bara 500kr. (A) Me like! Den tar iaf bättre bilder i mörker än vad min kamera gör. Men nångång i framtiden vill jag köpa en riktigt bra systemkamera! :)

 


nu känns det bra


Nu är vi vänner igen..

Idag har jag tvättat 3 maskiner tvätt! damsugit golven femtielva gånger och skurat, diskat, och försökt lära hundvalpen att bli rumsren!!! Gissa om jag är trött nu?! Men nu är min lägenhet fresch igen. typ. Ska bädda rent i sängen strax också så det blir skönt att sova. :)

Mamma, hennes kille och min lillebror var här nyss. Hennes kille satte upp min spegel på väggen och hjälpte mej få upp taklampan och så kom dom hit med min cykel!!. I morgon ska dom komma hit igen och få upp en hylla och min Sverige flagga (A).. Sen saknas det bara en soffa... en FIN, bäddsoffa. 




upphittad



Hemma

Hemma från BiOn... Var där Tsmns med Mange, en kille som jag träffade när jag var på det där militär grejset. :) Filmen var helt OK, fast minns inte ens vad den hette. ^^

Nu ska jag sova! Natti


charmiga bilder från helgen





Ikväll ska jag på BiO


Dricker Oboy i mitt minsta glas. (:


ansiktsmask. yeah


kul överraskning jag fick när jag kom hem från jobbet igår.....



Var bara att börja städa!


nu är katten borta





I natt slängde jag ut katten. Hah.. och den har fortfarande inte kommit tbx. Sweet! ;D 


lite bättre

Mamma kom med choklad och 2 paket till mej som jag beställt. Ngt som är possitivt idag? =) Och nu ligger jag i sängen och ser på nyaste avsnittet av two and halv men som är UTAN Charlie... Aja, får se hur det blir. :)

NÅN SOM VILL DÖ ELLER?!!? :@

Jag gick bara utanför dörren i 2 min och glömde stoppa in mjölken i kylskåpet. Åhhh!!! Hundvalpen sprang och gömde sej direkt när jag öppnade dörren så tror hon känner sej en aaaaning skyldig!

haft bättre dagar

Den här dagen har varit en mardröm. Åkte hem från sthlm igår, blev tvungen att ta med mej valpen som finns kvar så nu har jag; min stora hund, en hundvalp och en katt som tar död på mej i min lilla lägenhet.

Katten lät mej inte sova i natt. Den kom och slickade mej i fejjan heeela tiden fastän jag slängde den i väggen typ 100 gånger! Jag tror han är cp skadad. Jag försökte stänga in den på toan men då lät den för mkt (A)... Ah och sen har jag jobbat på dagis från 8 till halv 4 (kmr göra det i 3 hela veckor!!!) Åhh jag är så trött! Och det värsta av allt. *pinsamt* är att jag fick min fucking jävla mens idag!!!!! Ska inte ens ha det nu?! :S Och jag hade inte ens nå grejer med mej så fick proppa i massa toapapper i troserna. HAHA! hur fräscht är inte det lixm, men vad skulle jag göra???? Snacka om att jag mått dåligt hela dan! =((((








jag kom in ändå (:

Hahah, justeeee... Det var ju åldersgräns på minst 20 år där vi var igår. Zara är ju 20 så hon kom in och sen tjatade vi om att jag också måste få komma in fastän jag "bara" är 18 och då  fick jag komma in på villkor att jag gav vakten en kram! hahah.. sött ^^




Jag säger bara OMG!

SÅÅÅÅÅ TRÖTT, vi kom hem efter 7 i morse, Zaras mamma hade bäddat jätte mysigt till mej så gick å la mej direkt. 2 timmar senare ringer pappa eftersom jag hade lovat att köpa biljetterna till borlänge i tid idag! (dom blir alltid slutsålda på söndagar) Klädde på mej och drog till T-centralen för att fixa det. Så aa, det blev 2 timmars sömn efter en hel natts festande. ....OM JAG ÄR SLITEN? YES!

Haha, men för övrigt blev natten heeeeelt spårad!!! ;D Vi fick massa shottar från alla fastän vi ville köpa själva. Jag blev mobbad för att jag behövde sugrör för att kunna dricka och killarna vid vårat bord slängde iväg dom helatiden, men jag tvingade en stackare att hämta nya =)...Jag kissade UTE (!!!!!) vilket jag aldrig gör i vanliga fall, jag gick förbi en gubbe och slog bort hatten från hans huvve och under natten blev 237 bilder tagna men det är lååååååångt ifrån många som kan läggas upp på bloggen/ fb... =( Hahhah!!! Ni skulle bara veta...,                        

Natten slutade iaf på ett hotel där vi drev lite med ngra tills vi sen bestämde oss för att ta tåget/bussen hem ;;)))))






JUSTE!

 Haha igår på 360 så fick alla klistermärken på toppen/tröjan där det stod t.ex "flexibel" på om man är singel, "STOP" på ifall man är upptagen och så fanns det ngt annat också... ;p

Och nu funkar kameran igen? Fast den är typ lite "vatten" skadad, man ser fläckar när man tar bilder och det går inte att titta å bilderna i kameran.. och sen tar den lixm bilder oavbrutet om man startar den, men det är ju bättre än att den inte tar bilder alls? He he

 

360

Okej, kameror tål inte alkohol. Nu vet vi det. Och inte jag heller. Förstörde hela natten genom att sitta på toaletten och spy!! Det gick lite för fort frammåt alltså. Höhö.. Fast vi hade kul OCKSÅ! och det vi missade tar vi igen i natt när vi ska till Söder! Wihiie ;) Vi brukar lixm inte komma hem förrän vid 6-7 tiden på morgonen och nu drog vi hem redan vid 2. Vi drog till donken också som vi brukar, men jag lämnade HELA min cheeseburgare för att jag inte fick i mig den. =(



Träffade en "spanjor" i början av kvällen/natten... 

Fick inga fler bilder under nattens gång pga olyckan med the camera. =(

åker till Stockholm...

Yes, jag bokade biljett till redan ikväll och nu är jag på väg till sthlm! Ska bli skönt att komma "hem" lite.. :'))) Fattar helt ärligt inte vad jag gör i Dalarna.. Åker ju därifrån så fort jag får chansen? Fast juste, allt handlade ju om att få egen lägenhet...

Här på tåget är det förresten as kallt. Mina fötter är som isbitar och mina fingrar är typ lika stela... Fast ingen annan verkar frysa?

OCH JUSTE, jag hjälpte en neger idag!!! :o OMG! Trodde jag aldrig skulle hända.. Men tydligen kan jag vara snäll jag med. =)


städ time!


Ska dra ner till tvättstugan också och se om jag kan få en tvätt-tid! 

jag hittade jeans som passade :O woW

Suck.. Skolan har börjat och jag ligger kvar i sängen, hemma... Orkar inte dra dit idag. Har ont i magen av ngn anledning? ;o Om det går över senare så ska jag iaf boka biljetter till Sthlm. Ska åka dit i morgon! Skööönt att komma ifrån Blnge lite igen.

Och igår var jag ju med Linda. Var nice.. Hon fick bära runt på mina grejer och hjälpa mej när vi var på stan. Haha. sweet. ^^ Och JAG HITTADE ETT PAR JEANS!! (svarta) Satt bra. Så nu e de mina. (: Sen drog vi hem till mej, vi käkade och sen kollade vi film. Min låtsas fru, en gång till... ^^



bögar

Tjaa! Vet ni vad jag drömde i natt? Drömde att jag gick runt och frågade massa killar om dom inte kunde bli bögar....Bara för att jag ville ha en bög-kompis. HAhA! ^^ Sjuuukt! Men grejen är nog den att det inte är lika lätt att vara bara vän med "vanliga" killar utan att de vill mer än så... 









I morgooon

Sovmorgon i morgon, psykologiläraren är ledig. -tror vi... (A) Sen efter skolan så ska jag dra med mig Lajnda på stan och då jävlar SKA jag hitta minst ett par  brallor jeans som jag blir nöjd med!!!


Hittade en bild på oss från looong time ago!  Haha! Ni ska bara se våra fiiina videos som vi gjorde också! ;)




min lgnht


    
 



Okej, det går bra nu..

... eller inte. Har pluggat i en timme nu och iaf lärt mej demokratins regelbok (?) VARM + FR (ingen som fattar det men det är mitt sätt att komma ihåg skiten)
 
 Har prov i morgon och den där regelboken är bara en pytte liiiiten del av det hela. (alltså, lärt mej första sidan i ett häfte på 24 papper med text på både fram och bak. WOW, känner att det här kmr gå "AAAAS BRA".... NOT... men man kan ju inte vara bäst i allt. höhö.... (;

Nu ska jag bada. Hejdå

Inte bra, inte bra alls

Kaos i min hjärna idag.

Kom försent till skolan. Hittade inte vägen dit på engång. 
Glömt nycklarna fast i skåpet. Mina klasskompisar hittade dem.
Glömde mobilen överallt. Linda kom efter mej med den.
Sa att jag inte hade ett visst papper fast jag höll det i handen.  
Fick damp när jag skulle ha redovisning. För att jag inte fattade ngt.
Råkade gå till fel bil och rycka i dörren. Marcus hade sin bil på andra sidan vägen. Exakt ikadana bilar.
Råkade starta larmet i en butik utan att jag gjorde ngt? Kläderna låg typ precis vid utgången.
Hade sönder en kattleksak i en butik. Sa innan att jag inte borde röra den för jag alltid råkar ha sönder dom.  



Blir inte nöjd med ngt

Faaan då! Att ett par brallor som jag vill ha inte sitter bra på MEJ kan verkligen försöra min dag, mitt liv! ;@ Har gått upp i vikt från 46 som jag vägde i somras till nästan 50kg och är hungrig typ heeeeela tiden!!! :@ När jag testar kläder så ser allt fult ut på mig. Åhhhhh!!! :((( Och nej, jag anser inte att jag är fet, men inte så smal som jag vill vara för att må bra med mig själv.





Praktikplats fixad!

Yes, nu har jag fixat praktikplats på ett dagis som är mindre än 300 meter ifrån mej. Skönt. :)

Haha, jag vet inte ens vad mina lärare heter. Jag gick in i lärarrummet och ba: -Är camilla här? Och hon som öppnade dörren ba: jA, det är jag.

Hahah ;P bra koll...

seg idag

Sov dåligt i natt och gick upp innan 6 i morse för att jag inte orkade ligga i sängen å bara glo.  
Käkar taccos till frukost nu och är allmänt seg. Borde nog redan dra till skolan om jag ska komma i tid. Vet inte ens vilken väg som går snabbast dit? Eller hur lång tid det tar att gå dit överhuvudtaget... Men ska bara ha religion nu på morgonen ändå, så inte världens grej om jag råkar missa ;)




Jag har skaffat katt!



Tyckte att hunden behövde lite extra sällskap =)) Dom matchar ju iaf varandra. (A)

ätit mat

Precis ätit taccos! GOTT! ;D Nu ska vi fortsätta kolla på film som vi gjorde innan min mor och hennes pojkvän kom och "störde"... ^^

Hejs

tjenamittbena


Haha, äcklig bild va. Min hand ser såklart inte ut sådär på riktigt! Men grejen var att jag testade göra mittbena. Har ju i vanliga fall "luggen" åt sidan. Men när jag var liten hade jag ALLTID mittbena. haha, så när jag ändrade till sidbena engång i 6:an(?) så blev jag som en ny människa!  


så perfekt

heeeej! Mitt liv är perfekt just nu. Det är så bra så jag inte ens har lust att skriva i bloggen? Hehe.. Älskar min lägenhet. Så perfekt. Vi har gjort den perfekt. =) Vet att jag typ sagt det flera gånger nu, men ändå!

Nu ska macrus och jag sova.. (= Nattiii ♥

RSS 2.0