ångrar mig..... =((((


GISSA VAD JAG PRECIS GJORT!!!! åhhh!!!

Det här kommer inte sluta bra!


Dagens bästa!

Dagens bästa roligaste! Vi satt och blockerade korridoren i skolan med våra fötter. Våran idrottslärare ville komma förbi så vi sa åt han att hoppa över. Han sa sa att han inte kunde för att hans byxor kanske skulle spricka då. Vi tar inte bort våra fötter/ben ändå och triggar honom till att hoppa ändå! OCH HAN GÖR DET! Och där sprack heeeeela byxan mellan bena! Hahahaha, UPSIIIIIE. ;)

                                                                      Hans byxor sprack MYYYYYCKET mer än vad det gjort på bilden jag hitta på google.

Ja ni, vi har i alla fall kul?! :P



Vi fixade en gran till våran BF enhet idag! Blev ju genast lite julstämning? ;D



Några fick bygga upp den medans vi andra lekte med glittret.




Snyggaste klassen? Oooh yes! Och för att inte snacka om snyggaste granen? Uuuuuuuuh. ;p




Langarn skickade med oss lite grejjer hem idag efter skolan. ;)


Uuuuuh, vad kan det vara? ;P

Jag är så lite fjortis som man bara kan bli



Idag på donken!! Mmmhhh, cheeseburgare!

Den 22:a så börjar jag mitt nya hälsosamma liv! Ska köpa ett simm/gym kort och börja träna på riktigt och inte äta lika mkt söt/fet saker som jag gör nu. Haha! Elr okej, det där med sötsaker får vi se hur det blir med det, men ändå! Ska försöka minska på det iaf. (A)

Tjejen som var och kollade på valpen ringde idag och sa att hon jätte gärna köper den! Sååå, aa den 22:a ville hon komma och hämta henne. :)))) Sen efter det så kommer jag ha mer tid för annat, så att börja simma eller något är ju bra? :D



Kolla inte på min utväxt *host* Hahahh... Undra om jag ska färga håret rött i morgon kväll? Hmmm.. fåt se om jag har tid..  OCH mod... :p

Ohh Titta snönnen är här!




söndag...........................

Helluu..  Macrus åkte hem för en stund sen och nyss var det en tjej här som kollade på valpen. :) Hon kom enda från Östersund för att bara kolla. Kul att hon var så intresserad. Hon var jätte gullig och jag tror min bebis skulle trivas hos henne.

Snart kmr iaf Linda hit och sover över. Orkar inte vara sjäv. :p Min cykler är dessutom kvar vid skolan (om ingen snott den under helgen) så måste GÅ till skolan i morgon. Tar typ en halvtimme. Och då måste Linda gå med mig. Mwhaha. har inte sagt ngt till henne om det än. Hon är ju van å åka buss ;P

Inte klokt!

SPRÄNGHUVUDVERK!!! Har såååå ont i huvvet men ändå måste jag tvätta kläder i 100 timmar!! Men snart är jag klar. Är på 4:de maskinen nu.. suck. Sen ska jag SOVA!!! Önskar mig massage när jag vaknar, men det lär jag ju inte få av Macrus som är här.

Kul förresten att alla mina vänner som är födda samma år som mej börjar bli 18 nu, själv så fyller jag ju 19(!) om 2 månader bara. Får mess från alla håll om att jag ska följa med ut på olika klubbar. Synd bara att man är nykterist då. ;) Skoja. Nästa helg!!! Dåni, då fyller Zara år! Wiihooo då ska det firas! :DDDD Sthlm here I come!!! ;P Och sen vet jag att min älskade Samantha också fyller år då!!! Så kul!  =)))

Men aa, nu ska jag ner å kolla till tvätten så den mår bra. Höhö. Hajdo!


hur kan man vara så irriterad?!

Just nu ska jag igentligen ha ngn lektion som jag FORTFARANDE på hela terminen inte gått på mer än EN gång. Helt sjuuukt! Undra om jag får IG där? (A) Ne, men asså det är aldrig nån i klassrummet? inte för jag har brytt mej att kolla upp om vi bytt klassrum men ändå! :S Och sen är det så sjuukt tråkiga grejer man gör där. Iaf den gången jag var med. Usch... Torsdagar är absolut värsta skoldagen. Långa och tråkiga.

Måste komma ihåg att köpa hundmat sen också. Och sen har även mitt bankomat kort kommit så måste hämta ut det i Björbo!!! Ska se om min mamma kan komma och hämta mej efter skolan. =)


Badade badkar nyss

Åhhh skönaste känslan när man precis badat och kryper ner i en helt nybäddad säng! Mhhh, nu sover jag nog bra i natt!

Sov sött alla barn. Hörs i morgon. ^^

Vi gör pannkakor!

Lajnda följde mej hem idag igen! ^^ Hon fick aggera taxi (A) Och nu har hon även fått vara kock. Yeahhh, så får maten serverad på bordet nu. Mums..

Hörs sen!


jag är bäst

psykologiprovet - done!

Helt ärligt så känns det som det gick väldigt bra. Med tanke på att jag iaf kunde alla orden till skillnad från många andra? ;p + att jag visste vad de betydde. :D AAAZA NAAAJZ JUUUE. he he. Född till att bara vara bra?

Nu ska jag bygga lite mer på min "påhittade familj" Lallallaaa.. mamma, pappa och 2 pojkar!


too much frånvaro = inte bra

Jag PLUGGAAAAAAR som en galning just nu!!!! Har prov i psykologi i morgon och jag har inte ens vart med på lektionerna där på ett tag. ;*  Men det hade nog inte spelat ngn roll om jag vart där lr inte, fattar ändå inget!

Fick veta att min mentor skickar in all min frånvaro till CSN nu också för att jag vart borta så mkt och då måste jag komma till skolan i en hel månad för att inte mista studie bidraget? Har klarat av 2 dagar nu så återstår bara 3 veckor och 3 dagar till. Gaah Önska mej lycka till va!

Igår höll jag iaf ett tal för klassen - om ett barndomsminne. YEY. Jätte intressant att lyssna på om när jag fick min första kanin lixom. Haha. Hade inte ens förberett talet. Sen idag fick vi spela upp en liten teater. - Vi låtsades vara 5 åringar som hade roll lekar. Jag var den som bestämde. såklart.

Ja det var det. Mycket plugg!

Ajuste, enligt min historia lärare så är jag "jäkligt bra" Haha. trotts att jag inte lämnat in ngt? ;D Men hon säger att jag ligger på den nivån så jag kan få riktigt bra betyg. Yeaahhh. 


chillchill

Drog till banken och spärrade mitt bankomatkort idag efter skolan. Jag har ju vart slarvig och tappat bort kortet IGEN! Sen efter det så följde Linda med hem till mig. Trevligt. Vi spelade typ kort i 100 timmar, fikade lite och garvade åt allt för vi har så sämst humor. ;)







Min super nyttiga frukost !


Rekomenderar detta starkt till alla som vill gå ner i vikt. Moahaah.. -.-'

Följde Zara till tåget!


"You´re dead!" Vi hittade en gubbe på vägen...


Nu har Zara åkt hem till Sthlm igen! Gissa om jag blev sugen på att följa med på tåget dit?? ;( He he. Men har ju skolan att sköta. *host* ;p Eller aa det är ju sant. Men var inte bara det som hindrade mej.


haha. orkar inte.



spontan ryck?!





Klippte mitt hår. SJÄV! Jag är så bra. Vfr betala 3-400 för ngt som tar 2 min och blir lika dåligt lixm? He he

Ofta hundvalpar också tappar mjölktänder?!


Haha äckligt huh?

undra när jag hade kul senast? Alltså, riktigt kul ;o


Buhuuuuuh.. Och så har jag typ blivit sjuk nu också! Blir alltid sjuk. =| Och mensjäveln försvinner inte?! Har aldrig i hela mitt liv haft det såhär länge. SJUUUUKT.

bada, dricka te och sen sova? Ah, blir nog så. Ajuste, ut med hundarna också. suck.


too cool for school.. eller?



Ser ni mitt face! Haha, snälla klasskompisar man har alltså! ;p Men lika glad e jag för det....!

Mmh Vattenmelon.. ^^


veeeet ni hur gott det är?! Ska börja äta det i stället för godis. Hur länge tror ni jag klarar det? ;D

inte lätt näre är svårt

Go´morron. Jag ligger under täcket och fryser ihjäl typ. ;O Mina fötter och händer är iskalla jämt!

Men iaf, i natt så ringde min bror och berättade att han kommit ut från häktet nu. Det pågår fortfarande en utredning men eftersom han bara är 17 år så får han "bara" sitta inne i 48 timmar när de inte ens vet om han är skyldg. När jag sen sa att jag måste fortsätta sova så hade vi pratat i en timma och 15 min! En kvart senare ringde han IGEN och ville fortsätta prata. Haha stackarn. =|



Whyyyyy?!

Uuh vad läskigt ;O Min bror, min LILLE bror har blivit anhållen hos polisen. Vill inte skriva ut här i bloggen om vfr. men det är läskigt. Polisen ringde nyss å ville snacka med mej i 5-10 min för att jag var hos pappa och min bror när det här ska ha hänt. OMG.. Visste inget om det så kunde inte säga så mkt. Jag fick typ som en chock så jag kom inte ens ihåg vilken tid jag kom dit, när vi somna, om jag hört han gå ut eller nånting. Shiiiit asså. :S Det här är då bara en misstanke och jag hoppas verkligen att han är oskyldig! =(


ska jag eller ska jag inte?!


Köpte två förpackningar röd hårfärg idag, men nu fick jag lite smått ångest. Vet inte om jag vågar färga? Det var ju jätte svårt att få bort den röda färgen sist jag hade det.... Hmm.. Aja på Fredag så kommer Zara till mej!! =)) Så hon får hjälpa mej med avgörandet! (Y) yes, så fåre bli.

baköhsjasb

Skönt att Macrus är här! Jag fick värsta cp mensvärken igår natt och haft det hela dan. SJUKT hur ont det gör. Känns som om jag ska föda. Usch... =| Aja, han har iaf sett till så att saker blivit gjorda, t.ex fått iväg glasburkar och pappkartonger osv... OCH han har köpt mat för över 1000kr hit?! Skulle NÄSTAN kunna bo i hop med han. ;* Men hur lat skulle jag inte bli då? Hö höh...


Jag ska färga håret rött igen.

Yes, I will.... Nu när jag är blond så borde ju den röda färgen bli riktigt röd? och blir jag inte nöjd så äre bara å färga över med svart sen. Och efter det så ska jag bli brunett igen..Nu vet ni mina planer för ett tag framöver. :) Jag är sjukt trött på att jag aldrig blir nöjd med det blonda. Det var kul att testa på, men mitt hår växer för fort och utväxten är omöjlig att få perfekt och nu har jag slitit håret tillräckligt med blekningar. Haha ;* 
 



My cutiepie is here!

Yey! Nu är jag hemma hos mej! Tanten som hade lovat låsa upp dörren igår svarade inte när jag ringde så Macrus kom upp med mina nycklar idag istl! WIhiieee ! <3 =D Fast min lägenhet ser ut som en svinstia och jag har inget ät/drickbart hemma. Jag döööör. Men i morgon kommer jag till Skolan igen iaf. Shit vad jag har mkt frånvaro där igen alltså. Min ment0r hotade mej förra veckan om att jag måste vara där varje dag i fyra veckor för att jag mister studiebidraget annars. Upsiie, har vart borta i 5 skol-dagar nu. ;* Får se vad som händer.....


från i torsdags








In tha Björbo

Fick dra till mamma igår på grund av att jag glömde mina hemnycklar i Södertälje. =| Men hyresvärden har lovat att låsa upp idag så jag kan få tag på mina reserv nycklar. Ska ringa henne snart...



Hade för stora förhoppningar

Kryssningen till Riga var förresten riktigt värdelös. Så ovärt. Första dagen var helt okej men sen hände det grejer som gjorde mej riktigt sur. Hade kunnat bli bäst med rätt sällskap. Åh =| Men min ilska har gått över till besvikelse. Hade jag haft internet den kvällen/natten allt hände så hade det kommit ut ett riktigt argt inlägg här där jag hade skrivit precis vad jag tycker om personen/personerna! Tål verkligen inte falska människor. ;S Men känns lite omoget att göra så nu i efterhand. Men som sagt. Vi hade det bra första dan. Det syns på bilderna. (Kameran höll bara i några timmar innan jag märkte att jag glömt minneskortet hemma och minnet var fullt) :(









FAAAAAAN I HELVETES JÄVLA ANUS HÅL!!! :@

Sitter på tåget hem till Dalarna och kom precis på att jag glömt hem-nycklarna hos Pappa!!!!!!! ÅÅhHHH!!!!! :@ :'((((((((( Hatar mej själv ibland... eller rätt ofta faktiskt.. så klantig! :(


Bara 7 timmar kvar!!

Yeeaah! Snart åker vi på den efterlängtade kryssningen till Riga! =)))) Jag har precis tagit ett långt bad, sitter med ansiktsmask och dricker kaffe nu! Haha, vet inte hur många koppar jag druckit idag. :P Sov extremt dåligt i natt. Eftersom att Jennifer (som ska medpå kryssningen) är här så fick hon ta min säng och så tog jag en gammal skrutt säng där fjädrarna skar in i ryggen på mej. =((( Kl 4 vaknade jag iaf och efter det har jag inte kunnat somna om ordentligt.

Meeen nu ska vi inte klaga! TAGGGGGAAAAAAA!!!!! :D

Spontan resa till Sthlm

Sitter på tåget mot Sthlm NU!!! Vart stressigt ett tag! Hade tid hos veterinären med hunden kl 18. Jag tappade bort mitt bakomat kort (IGEN) men hittade det ca 18.10!!! Kom fram till veterinären halv 7 och han fixade vaccinationen och chippningen på valpen utan problem. (ÄNTLIGEN HAR JAG FIXAT DET DÄR!!! tog ba 4 månader innan jag tog tag i det lixm..) Ah och sen fick jag veta att jag ska till Sthlm redan IKVÄLL!!! Enda tåget som gick var 19.50 så fick liiiite bråttom hem att packa väskan. Usch, glömde säkert hur mkt som hellst. =(((( Har inget att ha på mej på kryssningen elr ngt.. ;( Men meeen, är stolt över att jag trotts allt hann med det här tåget. Och TACK MAMMA för du skjutsade runt mej överallt!!! :'))))


Tisdag

Hellu. Igår tog jag äntligen tag i saker jag borde gjort för längesen. Bokade tid till veterinären så jag kan chippa och vaccinera valpen. Fick tid till redan ikväll. Perfekt med kvällsjour ju! Och så har jag bokat tid till tvättstugan. Ah det var väl det.

Ska packa allt inför kryssningen sen också så det är klart. Men aa nu äre skola som gäller! HAJDO!


lampor




Eyy!!!! vet ngn vart man fortfarande kan köpa vanliga glödlampor? Asså, det säljs ju bara enegisparande lampor nu och JAG HATAR DOM! Så värdelöst ljus?! Åhhh... =(((( vfr gör ni så mot mig?! haha =(


Jag och min lillasyster ;P


paparazziiii

Köpt kameran nu! Den tar iaf mkt bättre bilder än mina vanliga digitalkameror pga att blixten på den här är så grym. =D




Haha, läste horoskåpet.. Känns som jag borde följa det lite bättre. ;* Det var ju lixm meningen att jag skulle försöka spara lite pengar, men är rätt dålig på det där....... Och aa det känns som jag jämt har folk som söker kontakt med mej. Kul/nöjen är ju iaf kryssningen som vi alla ser fram emot!

Ah, för engångs skull stämmer det där ganska bra va? :P


borta bra men hemma bäst? Njaa, för den här gången iaf..

Åh vad skönt det var att vakna upp i min egen säng! För vet ni? Jag fick nog av Södertälje och drog hem igår! Usch, ni ska bara veta. =( Och sen vill kompisarna dra med mej ut på krogen nu i helgen, men jag känner att jag måste ta det lite lugnt med sånt i några dagar för sen åker jag ju på kryssningen på Torsdag! TAGGAAAAA!!! =D

Dessutom känner jag mig lite sjuk. Ska dricka lite te nu så mår jag kanske bättre sen! PuSssss

glassätardagen. eller? ;p



Äter äcklig glass nu. Ska snart klä på mej och sen ska jag nog åka till Sthlm igen. Trivs bäst där. I natt var första natten som jag sov hemma hos pappa sen jag kom hit. Haha. Sov as dåligt. =(

Jag fick låna min brors busskort i utbyte mot 40 kr och att jag dammsög och skurade lägenheten som han igentligen skulle ha gjort. Lätt värt? ^^ Det är ju så mkt med bussar, pendeltåg och tunnelbana när man är i sthlm så bara drygt om man ska gå och stämpla biljetter mellan varje stop.

Aja, hörs!



disgusting ;P


bättre dag idag

Sov hos Macrus i natt och sen skjutsa han hem mig tidigt i morse för att jag skulle möta upp mina fina vänner i Stan. Åkte hem till Malin med Zara och så fick jag se hennes lägenhet för första gången. Jätte mysig! :)))) Vi fikade kaffe och bullar, hade tjejsnack och drev med Jocke via skype(?) Ha ha.

Jag har verkligen drivit med alla idag! En neger frågade vilket tåg han skulle ta för att komma nånstans (minns inte vart han skulle) men visste iaf inte vilket tåg han skulle ta så pekade bara på ett tåg som kom in på spåret. HAHAH! ;D Hoppas han åkte fel. Sen drev jag med Dickson om att jag skulle träffa han och när han kom så var jag inte där. MWahhahahha... åhhh jag dör! ='DDDDD

Hajdooo..!

WoopWoOp ;D


Hoppa över den här dan? JA TACK!

.................... :@


Var kul att ses igen!

Åkte in till Solna och träffade underbara Zara igår. Vi skrattade lite (mkt) åt gamla minnen och tittade på bilder från våra utgångar. Älskar både Zara och hennes mamma för dom e så snälla mot mej varjegång jag kommer! Känner mej värsta välkommen där. haha :')))








RSS 2.0