tbx till mupparna

Skönt att vara tbx till skolan igen!! Hann ju börja sakna mina två muppar. ^^ <3

 
SMART....


SMARTARE...


SMARTAST! ;)

nithalsband

Usch, dagen igår var inte den bästa.. Först på natten fick jag super ont i örat, kunde inte sova. Sen på morgonen tänkte jag ändå gå till skolan (är förkyld också) och gjorde mig i ordning å så.. Sen precis när jag skulle iväg så svimmade jag!? :o Sååå, min mor förbjöd mig att gå till skolan.

Senare på eftermiddan när jag sovit typ hela dan så följde jag med min mor till stan.. Köpte present till min bror och sen gick vi in i djuraffären och jag köpte värsta grymma nithalsbandet till min hund. ^^ Ska köpa ett till senare fast rosa... (Det fanns inte där, men har hittat en bra sida på nätet nu som jag ska beställa från. ;)


Min mor tvingade mej även att köpa en klotång till min hund. Alltså, hon tvingar mej att lära mej klippa klorna på min hund SJÄLV i stället för att jag alltid ska gå till djuraffären och få det gjort där som jag gjort hitills. ;'O GaSch....... 

vad

HEJSAN!  Var ju på stan idag här i Dalarna. Fick med mej; leggings, troser, strumper, bikini, + lite småsaker.. Hade velat hitta ngn tröja och nå skor också, meeeeen, fanns inge bra där -.-' ...

 I morgon måste jag i alla fall dit igen efter skolan och kolla efter en present till min lillebror som fyller år. Vad köper man till en 5 åring?

Juste, nu kom jag på att jag har en läxa att göra till i morgon. BYE


jag vill, jag SKA

Har precis badat och.....



Haha , det vill jag alltid när jag tråkigt. Sååå, ska tvinga min lilla mamma att följa med mig till Borlänge en stund snart. ^^


VAD TYCKER NI FÖRRESTEN OM SALTGURKA I HAMBURGARE?!
Jag tycker att det är såååå ÄCKLIGT!....... Dfr pillar jag alltid bort den. ^^


finns ingenstans!

Dålig dag idag! Vaknade upp i morse FÖRKYLD igen! ;( Åkte till skolan trött som bara den. Att vakna halv 5 varje morgon är inte det roligaste. Ansträngde mej att orka igenom lektionerna. Ligger t.ex 4 veckor fram i matten nu, så då kan jag lata mej några veckor framöver ;). Sista lektionen när jag skulle skriva ngn reflektion om en film vi såg idag så blev det helt tomt i huvvet. Sa till min mentor att jag inte kunde tänka, så hon sa att jag kunde sluta tidigare. Bajjjjs då bara att bussen inte gick hem förrän 500 år senare.  

Gick runt på stan och kollade i Elgiganten, expert, Onoff och ngn affär till efter en ny laddare till min dator, men tror ni det fanns eller?! Såklart inte, slut överallt. -.-'  Suckkk, börjar tröttna på att inte ha ngn egen dator.


Känns som att jag kommit till ett annat LAND när jag är här i Dalarna. Dom pratar KONSTIGT och det är SÅÅÅÅ KALLT här! ;'( Håller på att frysa ihjäl varje dag här, och det är väl dfr jag e förkyld. I morse när jag satt å frös medans jag väntade på tåget så kom det några tanter som klagade över att det var såååå VARMT ! De stod när i typ leggins och linnen och tyckte det var VARMT!

NU förstår jag hur negrerna som går runt heltäckta i massa tyger på sommaren klarar av det. :pPpP..


girlpower


Linda, Amanda och JAG D; Muhuhuuu

Isabella, Emma, Ida och Tara ;)

Haha, bästa idag:

Läraren skriver på tavlan och frågar om vi ser.
Vi: - Jaaaaaa
Amanda: - Neeeeej
Jag: - Mehh, skaffa glasögon då!! Och sen kollar jag på henne och ser att hon redan har det. ;* hahaha, PIIINSAMT (; Jag trodde att hon ba skämtade om att hon inte såg lixm.


YOOOOOOOOOOOO.... ;D Vi testade amandas glasögon.


VI MÅSTE LÄSA EN BOK I SKOLAN!!! ;O Whyyyy are you doing this to me? WHYYYYY?!?!?

stolt över mej själv

Woooow, jag är stolt över mig själv. Idag (änsålänge) har jag låtit bli att platta håret, vilket är bra eftersom det sliter ut mitt hår såååååå mkt. Men jag gillar inte mina krullar :(

Har precis druckit min morgon Oboy i min ensamhet som vanligt. Ni ser, klockan är bara lite över 6 nu när jag skriver inlägget, men så är det när man bor 1 timma från skolan och måste ta sej till tåget i tid!

Yes yes, måste dra. hejs! ♥


 


helt galet


Trodde aldrig att jag skulle säga det, men.....

Helt galet, men så är det. Jag är grymt glad över att jag bestämde mej för att hoppa av min andra skola och börja i den här, här i Dalarna istl. Det är nog det enda possetiva med att jag flyttade hit. Annars är det mesta bara skit. Det är nästan så att jag LÄNGTAR efter att det ska bli en ny dag så jag får åka till skolan, så fort jag kommer hem. :PpPp Trots det att ungarna där kallar mej för 08! Haha, bara för att dom säger Ä i allt. men DOM kommer inte undan från MINA fina smeknamn jag gett dem heller. ;)

soooo sandra style


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG....


....Och två av mina mupp kompisar i skolan drog till donken idag istl för att äta lunch i matsalen. ;D MUMMMMMS! Sooo Sandra style. hehe (A)

Min skolk-rökar-kompis var inte i skolan today. HAH. ;/ ;)

som vanligt i helgen


TJA TJAAAH! I Fredags kom Marcus och hämtade mej till Södertälje igen. Vi busade massa, han bjöd mig på bio! ("Grown up", som för övrigt var väldigt bra! :P) käkade på McDonalds som vanligt och små bråkade om onödiga saker som vanligt. ^^
Sen kom min mor och hennes "pojkvän" till Södertälje och hämtade hem mej till Dalarna igen på Söndan.


varje dag

BÖRJADE MIN FÖRSTA RIKTIGA SKOLDAG MED ATT KOMMA EN HALVTIMMA FÖRSENT! -BRA SANDRA!

Morgonen började med att jag vaknade 05.30. Vilket jag kommer att behöva göra resten av min tid som jag tänker gå i den här skolan jag börjat i nu. GALET VA?!?! Tar 1 ½ timma att bara komma dit med bussen.

Aja, efter att jag vaknat gick jag ut med hundisen och sen käkade jag PIZZA. ;) Bra frukost va?


Nu har jag precis badat. Gör det i princip VARJE DAG. ;) SÅÅÅÅÅ AVSLAPPNANDE! Innan det var jag ute å sprang. :D




Nu ska jag klä på mej. HEJS

hon skulle få mej att börja röka? ;o

Ahh, jag började ju i skolan idag. Har inte så mkt att säga om det. Vet inte vad jag tkr om den än. Snackade med en "jenny nr 2" som var tjock, röker och skolkar. YEY! -.-' typiskt mej å träffa sånna. Fick panik när hon sa att hon skulle få mej att börja röka på några dagar så letade upp andra i klassen att snacka med. Synd bara att de flesta verkar blyga och små. Och en del FULA... ;( Och jag vill ju inte skämmas över mina kompisar? Hehe

Slutade 12.30 och på bussresan hem fick jag trängas med värsta köttbullarna. och jag skojar inte. Dom här killarna som jag satt bredvid gjorde så att jag faktiskt såg smal ut. ;)

Okej, nu har jag mest bara sagt sånt som var dåligt. Men jag tror faktiskt jag kmr trivas mer i den här skolan än i min andra. LÄRARNA verkar super. (Y)


MIN NYA SKOLA

I MORGON BÖRJAR JAG I MIN NYA SKOLA HÄR I DALARNA!

Ååååh så roligt. -.-'


stackars lilla mej ;*


vet ni...

VET NI HUR MKT JAG HATAR ATT SOVA?! :O Tänk hur mkt av sitt liv man bara sover bort lixm. VARFÖR BLIR MAN ENS TRÖTT? ;( så onödigt. Hihi, jaja, nog om det. 

VAD SKA NI GÖRA IDAG? Jag kommer i alla fall förhoppningsvis få veta om jag ska vara på bra eller dåligt humör framöver. ;D Det är det inte alla som har möjlighet till att få veta innan. (A) 

Aja. ska klä på mej nu å lite sånt.. ;D BYE

 

i stället för godis...


Igår kväll var jag grymt sugen på godis. Men idag när jag gick till affären med min mor så köpte jag vindruvor och juice istället! Och sen har jag dessutom varit ute å gått med hundarna i ca 2 timmar. Åh så nyttig jag känner mej. ;D

Igår hade jag väldigt svårt att somna, och INGEN ville vara social mot mej!? :O Låg inne på mitt rum i några minuter å snackade i tele, och när jag kom ut därifrån så hade alla gått och lagt sej?... shysst lixm.......

nu ska jag ut igen! BYE =)




blablabla



Börjar bli friskare.  NU SKA JAG DRICKA OBOY.

jag är sjuk

Usch. Jag är sjuuuuk. :'( Igår när jag kom hem från Borlänge, vid 4 tiden så somna jag på en gång. Vaknade typ vid 10 igen. Tog bara av mej lite kläder, borstade tänderna och pratade i tele en stund. Sen somna jag igen.

I morse ville jag inte ens kliva upp ur sängen. Mår såå dåligt. Blir alltid så när jag e här? :O Bara för att jag har dåligt immunförsvar och måste vara bland alla ungar helatiden.  ;(


måste ha



Har gjort mej i ordning nu och ska åka in till Borlänge. MÅSTE HA SKOR!

hörs sen.


foppatoffler & raggarsocker ;D


Hi hii.., jag hade på mej raggsocker och foppa toffler (A) Är man i Dalarna så kan man gå runt hur man vill. ;)


God morgon... Helt crazy. Jag vaknade innan 7 helt av mej själv och gick UPP!

 Bilderna är från igår. Min bror och jag bestämde oss för att överraska morsan och rensade hennes förråd som innehöll massa skit.


Hittade en knögglad bild på min bror och mej som små. Hahah. Vad fula vi var där. Särskillt Mikael. ;) Som små var vi alltid bästisar.




Solo & Veckorevyn + body lotion


Köpte 2 tidningar idag... Min mobil funkar fortfarande inte! Min far hade ju inte betalat min räkning fick jag höra idag när jag ringde han å frågade vad problemet var. TACK! -.-' men men, enligt han ska han ha gjort det nu.


min mor köpte en superbra kräm till mej idag! (= Såå, nu kan min hud leva igen.

Hejs!

mmmm, hallon


Hejsan...... Nånting här gör mej väldigt seg. Dagarna bara går typ utan att jag gör ngt spec. Finns lixm inget att göra?! Elr aa.. Katrine tog med mej till den där uppvärmda utomhus poolen idag som finns här. Yippiie. Och sen har jag plockat hallon?

Just nu är mamma och ungarna iväg och grillar. såå, ÄNTLIGEN får jag vara lite för mej själv. Jag äter ju inte sån där kött elr korv såå.. ;D


Tror att jag ska göra typ en till blogg... typ en bildblogg? (:


jag vet inte



Ge mej massage tack?!

Gasch, nu har jag flyttat. Känns inte som det än. Har massa saker på gång fortfarande. Ni ska bara veta hur mkt jag har hunnit gråta och hur mkt jag hunnit tänka på.. tänkt på hur fel allt känns just nu och tänkt att inget nånsin kmr bli bra igen. fast det kommer det bli. DET MÅSTE DET BLI. 



Min mobil har förresten blivit knas. ;o Kan varken skicka lr ta emot sms/samtal... ;'( Data har jag knappt tillgång till heller. Min egen data é ju som sagt fortfarande paj.




Packar...


Vet ni vad? I morgon flyttar jag till Dalarna. Har packat det mesta nu. Känns inte som att jag verkligen ska flytta, men det lär det göra så småning om. För som de flesta inte vet så har jag kommit in på ett gymnasium där som jag sökte till precis innan sommarlovet. 18:de augusti börjar jag. Vet inte om det kommer bli bättre där, men jag vill ha förändringar och aa, det kmr det bli.

Tåget till Dalarna går från sthlm 19.45 i morgon kväll och sen vet jag inte när jag kmr till Södertälje igen nästa gång.

go´morrn


Inte ensam hemma längre. Och nu ska jag äta frukost som min far gav mej.

Hejs....


PÅ GRÖNA LUND IDAG...

..MED JENNIFER, LINUS och JOCKE...  - Tack för en kul dag. =)

Tyvärr regnade det från morgonen när vi kom dit tills precis när vi skulle dra. ;O HAHA, och smarta som Jennifer och jag var så hade vi båda på oss vita linnen. ;) Bra att gå runt i det när man är genom blöt lixm.

Inne i skrattkammaren...


Juste.. När vi skulle åka insane första gången idag så bangade Jocke. Stackarn blev nog rädd. När vi andra hade åkt fick vi lov att leta rätt på den lilla kycklingen som gömt sej. ;P (Jag vet att du blir glad när du läser det här Jocke. Det är bara därför jag skriver det. ^^) 

 
På färjan.. ;D nöff nöff.


Haha, vi åkte såna dära radiobilar (?)... Jag tror att mina kompisar tyckte att jag ägde på det. ;P Dom bara krockade hela tiden lixm medans jag åkte runt i cirklar och försökte undvika dem..  (A)

Visst är sallad gott, men när man e ute käkar man cheeseburgare. ;)


Vi gick in i spökhuset också. Och ja, det var grymt fjantigt. Man vill ju att det ska vara läskigt? Men nej, det var det verkligen inte. Sen åkte vi även det där blå tåget som är "sååå läskigt" Det är ju för småbarn? :O TÖNTIGT.

Aja. Ska SOVA nu. BYyyye.


man skulle kunna tro...

Haha, man skulle kunna tro att jag är kille, för jag kan inte göra två saker samtidigt. ;) :P Som t.ex när jag jobbade. Min arbetsgivare  skulle ut å röka å sa åt mej att se till att vattnet inte rann över när vi fyllde på akvariet samtidigt som jag stod i kassan och tog emot kunder. Tror ni inte jag glömde vattnet och gjorde översvämning i hela butiken elr?! Och det hände inte bara EN gång under hela tiden jag var där. PIIINSAMT. ;)

Men jag fick ett bra omdöme därifrån ändå! :PppPp Hade det inte varit för att jag flyttar så hade jag t.o.m kunnat få extra jobba där. ;/


jennifersmartskalle

Suck.... Jag hade glömt bort vem Jennifersmartskalle är. ;) Jag skulle precis börja gå mot centrum för att ta pendeln in till Sthlm där hon å jag skulle mötas vid halv 11. Tror ni inte att hon har försovit sej då?!?! Sååå Jenniferstyle kom jag på nu.

Haha. Nej nu ska jag inte vara elak, hon läser ju min blogg. ^^

Men vad ska jag göra nu lixm? Måste komma ihåg att köpa batterier på vägen in till centrum. Så att jag kan ta massa bilder med min kamera sen. (A) :D


mat eller avföring?

Var det jag som tyckte om nudlar? NO WAY. Fattar inte hur jag kunnat äta det? Smakar bajs. Var tvungen att kasta skiten så är fortfarande hungrig. Men orkar inte fixa ngt annat. Kan äta i morrn.

I MORGON BLIRE GRÖNAN! Tror jag lägger mej tidigt ikväll. Har typ diskat, och dammsugit hela lägenheten igen. Behöver man göra typ varje dag när man har en hund som min.

HEJS. ♥


han pissade på henne

Har jag tröga hundar elr har jag?! Jag var ute och rastade hundarna för en stund sen. Tror ni inte att Pöli måste stoppa huvvet i vägen där han pissade! JO! Så hon fick all piss på sig! fyfan! Det var bara att gå in å bada hunden. För vem vill gosa med en hund som luktar kiss lixm?

Ni ser hur brunt vattnet blev, så hon var ju lagom smutsig. ;)


Mmmmmm, nu luktar hon gott (:

så är det

Ojj. Klockan e rätt mkt men jag har nyss BADAT. :PpPpp Hihiii... Kanske borde sova snart?

Men iaf.. På Lördag ska jag och Jennifer, en gammal vän (elr aa, på den tiden var vi inte så mkt vänner eftersom jag alltid fick henne att gråta, men...) Vi ska i alla fall gå på Grönalund! :) Tror att Jocke och ngn av hans kompisar också ska med. Kmr nog bli super. =) Har velat åka dit länge, men vill inte åka dit med folk som inte vågar åka allt. ;)



okej. jag har tråkigt. ritade över en bild på mej i paint. GO´NATT ♥


I brist på annat

Stack iväg till Sthlm en snabbis idag. I brist på annat. Köpte inget spec. bara lite onödiga små saker som jag lika gärna hade kunnat köpa här. Men men ;D Käkade iaf nyss. Blev tacos idag igen. Så kan det gå om man är ensam hemma och heter Sandra. I morgon blire nudlar! =P


Tidigt i morse

Gick ut med hundarna till rastgården tidigt i morse så att de fick springa av sej... (((:


dog fight! ;D - vilka missbildade monster hundar jag har!


Jag har handlat själv!


I´m back! Elr aa. har varit det ganska länge redan. Men har typ diskat och dammsugit å fixat lite också. :p
Känns verkligen BRA att vara ensam hemma och få klara sej aldeles själv. Är sååååå sugen på att flytta till eget!

Jag gick ända till Ica Maxi för affärerna precis nedanför mej hade inte det jag ville ha! :@ Men promenaden var bra och dessutom gjorde bebisen Pöli mej sällskap. =D

Nu ska jag iaf duscha! (: Hejs! ♥

En bra dag! =)

GOD MORGON. Jag har sovit jätte konstigt i natt. :o Gick å la mej runt 12 nångång. Somna fort men sen vakna jag efter bara en stund av att det kändes som att jag inte kunde andas. Värsta läskigt. Var tvungen att sitta upp en stund innan det blev bra igen. Sen efter det försökte jag somna, vilket tog ca 3 timmar? Låg och tänkte på hur mkt som hellst, men minns inte ens hälften längre. Har altså inte sovit så mkt i natt men är ändå pigg ! =D Tror att det blir en bra dag.

nu ska jag klä på mej och sen ska jag gå och handla lite mat till idag :pPpPp Är ju ensam hemma så måste fixa sånt själv. Ska göra taccos. (A) Har typ käkat cheeseburgare i flera dagar... thihi. Känner mej inte ens tjock. :P

Aja. Hörs sen!
 


myyyysigt? ;)

Sitter och kollar på supersize VS superskinny. Och så ska de feta byta ut deras matvanor mot de smala och tvärtom. Pinsammast måste ju vara att vara den feta? Haha :P Euuuw...


Gick förbi den där fågeln idag när jag skulle till Sthlm. Ser ju ut som att den ska flyga iväg vilken sekund som helst. HEHE ;)   MUMS!





sthlm idag




vingåker, eskilstuna, stockholm

blablablablablaaaaaaaaaaa................ Inte kunnat skriva ngt i bloggen, för jag har lixm fortfarande ingen data. Såå, måste passa på när ingen sitter vid "familjens". Vilket jag kan göra nu när jag kmr vara ensam hemma i en vecka för att de andra åkt till Göteorg! 

Aja... I Söndags åkte jag iaf till vingåkers factory outlet för första gången. Men eftersom jag åkte dit med en KILLE så blev det ingen shopping. Har ju skrivit det förut att det inte går att shoppa när jag går runt med killar. Men köpte iaf ett paraply, första gången nånsin. Haha, ett stort rosa! (;

Sen åkte vi vidare till Eeskilstuna. Jag ville kolla på ett par skor som jag velat ha därifrån. Men de var slut. Sen hittade jag ett par andra, men fattar fortfarande inte varför jag inte köpte dem?! ÅNGRAR MEJ SÅÅÅÅÅ MKT. :o

Idag ska jag åka till Stockholm. Ska bara ut med hundarna nu. (eftersom jag även fick bli hundvakt när de andra åkte!)

HEEEEEEEEEJDÅ. ha en kulig dag. :PppPpp


Malmamarknaden

Det var sista dagen på jobbet igår! SKÖNT. Direkt efter kom Marcus och hämtade mej och sen åkte vi till Malmköping på den där marknaden som är där varje år. JAG FICK INTE ENS DUSCHA INNAN! ;o

Träffade iaf på lite gamla vänner där... Kul! Och FIIA överraskade mej genom att hoppa på mig bakifrån! Insåg att jag saknar henne grymt mkt :') Massa minnen pluppade upp, särskillt när Jennifer också (A) var där. Hahhah.. Närå. Men kändes bra att ses även fast det bara var en kort stund innan vi gick vidare. Blev så glad att jag knappt viste vad jag skulle säga eftersom det finns såååå mkt att prata om efter året som gått utan att vi setts. :P

RSS 2.0