Drog till konsum i morse när vi vaknat för att köpa mina älskade redbull! ;D

 Jag ville komma dit fort(are) så vi tog några småkillars cyklar, hehe. Linda tycker inte ens om rebull längre ba för jag blandat ut de med alkohol till henne ngra gånger ;* HIHI...


brum brum whiiiee ;D 

Åkte till Mockfjärd-t igår.

Fast mamma var inte hemma. Tog med mej Linda också å sen bastade vi och hade ansiktmasker =))))




Heheh, jag ska också testa bajsmask nångång :)  Verkade skön ;))) man blir typ rynkig av den! Får typ elefant hy. ;)



Sen somna vi gott i min lilla systers rum. haha <3 ^^

ngn som vill ta livet av mej?

Kom hem från praktiken och var på jätte bra humör, taggad för ikväll och helgen och till och med för att få komma till skolan på måndag istl för att vara med barn varje dag.
Öppnar glatt upp dörren och det första jag ser så ligger mina senaste supersnyggaste höga skor sönderslitna över hela golvet!!!!! x'((((((( Fyfaaan vad jag ville döda hundhelvetet!!!! Har misshandlat han så mkt nu så han knappt vågar andas! Och inte nog med det så har han slitit upp hela min fuckig säng!!! Dragit ur fjädrarna(?) och ätit upp mitt smink?!?!? OCH bitit sönder min plattång! Åhhhhhhhh,, men jag är mest ledsen över mina skor!!! Grinade och skrek typ samtidigt och ringde min mamma! :'(((((((( orkar inte leva!!

Fick ett presentkort från dagiset jag praktiserat på...

Nawwww.. =') Och så fick jag sluta tidigare idag ba för det var sista dan (elr fått det typ varje dag men...). Och barnen ville att jag skulle jobba hos dom i 30 år till och höll fast mig så jag inte skulle dra hem. Haha. MEN SKÖNT ATT DET ÄR ÖVER!!!! Vart helt slut om dagarna.

En konversation med min lillasyster på FB ;D haha


drog till rastgården...

...med hundarna idag efter jobbet. Gissa vad hunden gjorde då?!?!?  (den bruna till höger) Han såg en hund på andra sidan staketet så han tog sats och hoppade över?!?! :OOOOO CRAZY! Det är ju hööögt, når typ upp till brösten på mej.

OFTA!?!?

MIN DATOR FUNKAR IGEN!!! Helt otroligt!
NU e jag glaaá :)
TACK MACRUS!

Igår köpte jag en egen familjepizza..

...och käkade upp hela själv på en gång! ;)))) Mmmums. Sen efter det så var jag fortfarande hungrig så jag käkade en påse chips också. :)

duktiga jag

Linda kmr till mej snart igen men under tiden jag väntar på henne så ska jag ta tag i lite plugg. :) GOOODIIIIE... ! Får se hur mkt jag hinner/orkar med.

varsågoda, jag bjuder på mej själv

Hahah, ett puccko som tog bilden igår när vi hade det trevligt. ^^

Drog t kupolen me Linda idag..

Behövde lite nytt smink å sådär.............. 
KOLLA HUR BLOND LINDA BLEV IGÅR NÄR JAG BLEKTE HENNES HÅR FRÅN SVART!!!   SAKNAR OCKSÅ ATT VARA BLOND!! ;(
Käkade 2 cheeseburgare på Donken ;) Och sen köpte jag även ett bälte som inte blev med på bild för att kameran paja bara sådär?! Aja, jag har ju en till kamera. Och så köpte jag massa powerking istl för redbull. FY vilken skillnad!! Powerking smakar ba saft med kolsyra i typ? ;( OCH SÅ HAR JAG FYLLT PÅ PENGAR TILL MOBILEN!!! Så jobbigt att ha kontant istl för abonemang. Tror jag ska byta tbx igen....? Spelar ingen roll hur mkt jag fyller på för det tar slut lika fort ändå. -.-'

Uuhuuuu ;)

2 små korvar ligger i min säng, en trillar snart ner och då vare bara 1!
hihih. Nejrå, but you know, Lajndisch kom till mej igår. Jag färgade hennes hår å sådär och sen gick vi inte å la oss förrän typ 3/halv 4 i natt? :P Sen gick jag upp kl 6 och ut med hundarna utan att ens vara trött. :) Och JUSTE! Linda kom med en hel kasse full av mat igår som hennes mamma hade köpt för att Linda "alltid äter här". Haha x'DD Sött! Men klart hon äter med mej om hon är här lixm! Tycker ju det är trevligare att äta med sällskap!! :)))
Aja, nu funderar jag på om jag ska väcka de små liven ;))))) Med vatten?? Genom att hoppa i sängen?? Dunka hög musik?? Eller nått? Moahahhaha ;)

ska jag...?

hehhe, ja det ska jag =)
Zara och jag ska på kryssning typ näst nästa vecka eller veckan efter det. Awesome va?`Vi bestämde det bara sådär. :D Blir super nice. Hah. Dock får jag ba åka på Onsdagskryssningar med Galaxy eftersom jag endast e 19. och de e 21 års gräns. Dåligt va?
Kollade upp nattklubbar i Sthlm förut också och då har typ alla "bättre" ställena åldersgräns på 21 också. Har de ngt emot oss 19 åriga fjortisar eller vad?????????? DAH! -.-'  Aja, tur att man fyller ett år mer varje år då. Hihi, inte alla som gläds åt det I know, but I do, ÄNSÅLÄNGE! ;P

geggamojja<3

Uupsiiiee! Fick nya rosa mjukisar av min kära mor igår, men nu ser de ut sådär! Haha ;> Och SKORNA då! Men så kan de gå om man har hundar och leker med dem i leran. :))) Tur att jag har tvätt-tid i morgon efter jobbet!

orange sörja

Haha, hosta nyss så jag spydde! Hade druckit nyponsoppa innan så spyan var aldeles orange! FRESCHT! ;))

Vad är du sämst på?

Haha, deprimerande överskrift va? ;P
Men jag är sämst på att ta tag i saker, planera osv.. Alltså är jag väldigt spontan eftersom ibland när jag får ryck så gör jag plötsligt ngt. Haha. Nu t.ex borde jag ligga i ordentligt med att söka SOMMARJOBB som jag inte fått än. Det är ju snart sommarlov lixm. Och så borde jag plugga? ;O Usch.. Ska se vad jag kan göra idag efter jobbet. Har ju typ alltid nån hos mej så hinner inte med ngt. Haha och jag vill ju inte vara ensam så vad gör man? Kanske borde lära mej ta hand om saker även fast jag har "gäster" ? Jag är ju trots allt väldigt bekväm med mina vänner osv.. ;))) T.ex när Linda är här så går jag och badar i 100 timmar och låter henne sitta ensam och kolla på TV lr ngt. HAHA. Förstår varför alla vill ha mej som deras vän. :)

min lillebror e på besök..

Han var hemma hos mej idag när jag kom hem från jobbet. Haha, hade 18 missade samtal på mobilen som jag inte märkt av eftersom jag har mobilen på ljudlöst.

lek med barn

"händerna på....." t.ex huvvet, magen, fötterna osv...
ungen: - "alla händerna på snoppen"
en fröken: - "men ni som e tjejer har ju ingen snopp, vad ska ni göra då?"
ungen: - "vi får titta på"
Hahah?
Aja, dagarna är rätt underhållande eftersom barn e så påhittiga.
Idag jobbade jag tillåmed över. Jag hade kommit på dumma idén att ungarna kunde göra brottningsmatch och så fick jag sitta där som domare och se till att alla fick brottas och att ingen skulle göra illa sej.

gjorde mej av med min "fina" samling av redbull burkar igår. Haha

De stod och tog plats över hela diskbänken........ But now they´re gone.

Wayne´s coffee

Vi tog en fika på stan i går innan Zara åkte hem så jag skippade att käka på donken sen!... (: Måste ba säga att fiket Wayne´s coffee har väääärldens största latte!! Jag tog en mellan och orkade inte dricka upp hela, så nästa gång tar jag nog en liten! Men gott vare! ;))) Fick ba jätte svullen mage efteråt... Och Zara fick sin efterlängtade cheesekake, haha. Hon hade gått å tjatat om att hon ville ha det sen hon kom till mej.. :P

igår

Go´morron. Sitter och dricker obligatoriska morgon kaffet! Det sätter igång magen så bra. ;))) Ni skulle sett vicken damp jag fick här om dan när jag inte hade ngn mjölk hemma! Vägrar dricka kaffe utan mjölk och affären var fortfarande stängd så jag blev utan.
Ialla fall så kom Marcus till mig igår kväll efter att jag lämnat av Zara på tåget! Så vi hade lite mysipysi han och jag å sen vare natti natti eftersom jag ska jobba idag. Börjar om 25 min!! SÅÅÅ OTAGGAD.

Helgen börjar ta slut....

jahapp, nu har jag städat min lägenhet från all lek vi haft här i helgen. OCH så tog jag ett lååångt bad. :D Känner mej som en ny människa! Snart ska Zara och jag ta oss in till stan för att sen kolla på Lindas föreställning som hon ska ha med drillen(?). Ska bli intressant att se vad det egentligen är. ;p He he
Efteråt ska vi till Donken och sen åker Zara hem till Sthlm igen...

Hehehehhehehehehhehehehehehheheheheh

Hehe, igår var planerna att dra ut och party partyy again. MEN, min kropp orkade verkligen inte med det så blev en luuuugn hemma kväll trotts att Zara var taggad på att gå ut. Men vi får ta det i Sthlm sen? Är ju snart påsklov osv. Haha, fattar inte hur mina vänner klarar av att supa flera dagar i rad!! Fast det är väl det enda man gör i 08 land? Själv drar man ju ut å fiskar, åker skoter och skjuter elg varje helg här i Dalarna, har lite mer liv vi bönder ;)))) HAHAh ;)

sliten neger som tog sej in till stan.......
Är glad att jag valde att stanna hemma igår, mår sååå mkt bättre nu än vad jag hade gjort annars. ;*

Idag mår man väl som man förtjänar..

ALLTSÅ AS KALAS BRA!!! =))))))))))))) Dansade hela natten i min lilla lägenhet WoOpWOop ;PpP Upplädd som bara den också i rosa one piece som jag snott från Lajdas lillasyrra ;DDDD Ååååååhhh de fortsätter Åhh de fortsätter.
Det gröna i glaset vet jag inte vad de e, de bruna i baljan ska föreställa kladdkaka och ja.... :)()()()() :D:D:D Vi hade kul i natt.

Alla älskar mej

Man kan ju bara inte låta bliiiiiiiii! ;)))


Av ren tristess....

... så råkade jag skriva "kuk i röven" på google.se, i den där sökrutan ni vet? Ah och då kom det upp massa text och så valde jag ett forum som handlade om "har du fått kuk i röven av misstag nångång?" Hahah,,, kul läsning för oss med inget liv. ;) http://www.familjeliv.se/Forum-9-195/m49092908.html

HejKäraBlogg

Hoppas ni mår bra idag, för det gör jaaaag.Minafinavänner bara jag som känner. Dom ligger kvar och sover och sen har jag en korv här, men det är helt ointressant. I ALLA FALL! För att komma till saken!
Igår kom jag fram till att man nu för tiden inte ens behöver ha BRÖST för att ha BH....... Alltså, BH:arna är ju uppstoppade med massa skit så min lillasyster som e 10 eller nått skulle tillåmed få värsta bomberna i den BH:n... SJUKT, snacka om att lurA t.ex killarna. Dom ba "wow, värsta bröst den där bruden har" och sen ba tar dom av BH:n och sen finns det lixm inget där?! HAHA... iOF GANSKA KUL AATTT LURAS, men ÄNDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ,,.. japp.-.  Dumt

lalllallalaa.....

LET´S START THE NIGHT ;D

en dag på stan


RAST

Så vi tar en redbull! ;)
Känner att den här dan är riktigt bra. Säkert bara för det är Fredag! :D Har 3 å halv timmar kvar på jobbet och sen äre HELG!!! :D

RAST

Så vi tar en redbull! ;)
Känner att den här dan är riktigt bra. Säkert bara för det är Fredag! :D Har 3 å halv timmar kvar på jobbet och sen äre HELG!!! :D

SNART HELG IGEN DÅ! UNDERBART!!

Yey! Jag fixade så jag får börja jobba tidigare idag så att jag kan sluta tidigare! Hur bra är inte det?? Haha. :) Min söta vän Zara kommer till mej idag!! Så ska ba hem och gå ut med hunden efter jobbet och sen ska jag ner till tågstation och möta upp henne!
Vi ska ha en lugn "mys ikväll" ikväll you know.. Äta tacos, se film, osv.. :) Och Linda kanske också kommer! :D AWESOME.

du e så, ye ye! wow wow!

Igår kom MAK till mitt jobb för att kolla hur det gick. Den jäveln hade varit utomlands för hon var brun som en neger. ;( I alla fall! Jag fick bara höra hur bra jag är bla bla bla... Och min handledare på jobbet babblade på som bara den. Sen på eftermiddan kom jag hem med värsta huvudvärken!
På kvällen kom Lajnda och då blev jag på bättre humör. Vi bakade chokladbollar och sen ville jag spy. Från att bara ha ätit svamp i flera dagar till att äta äckligt söta chokladbollar som var lika stora som mina händer lixm. USCH!!!
Men jag ska skrota min "diet" på svamp faktiskt. Tycker att det är riktigt äckligt nu av bara tanken.

Ångest på hög nivå!

Missade ju Big brother igår och hade tänkt se reprisen nu kl 18.00, men vad som också börjar då är top model sverige! Vill ju se båda?! Åhh bajs.
Och jag som egentligen knappt kollar på tv... JAVISST ;P

Jobbigt va

MIN BROR KOM TILL MEJ MITT I NATTEN!
Jag hade lagt mej strax innan 22.00 för att jag måste sova 8 timmar(!) för att orka gå upp till jobbet. Vid 23 kommer min bror till mej och vill sova här i Borlänge för att lättare ta sej till skolan i dag! Åhhhh :@ Sovit as dåligt i natt. För efter att han fått en sovplats på soffan så tog det 100 år för mej att somna! ;(
Då hade jag ju kunnat se big brother ändå... -.-'

Glamourös header jag har va...

.. Haft den cepe länge nu fastän jag sa att den ba skulle va tillfällig. Dags att se till så det händer ngt också kanske?
Mjaa, får fundera lite till på det.
Lång dag på jobbet väntar. Hoppas ni lider lite för mej också. pusss ;P

kmr jag kunna sova?

tOO MuCh cOffEe Is NEvER gOoD FOr mE......
Undra hur många liter jag kissat idag????
Hahhah, varsågoda för den informationen utan svar, och med det säger jag GOD NATT. :)

alla som dansar är...

.... niggers!
hahaha det här gjorde min kväll! x'))))

Big brother 2012

Död bild och avkapade armar. men vad gör man inte för att "passa in" ;)))) Haha!
Jag skulle kunna ta den den där Hannas plats, hon som åkte  ut. Hoppade av. Hehh, vi är rätt lika så ingen skulle märka ngn skillnad. ;P Blev jämförd med henne senast i helgen. Dock så var det antagligen inte menat possetivt men ändå! Fatta vad kul man skulle ha? Inte behöva ta ngt på allvar på... as länge? x))) Skulle nog göra min mor stolt. NOOOOT. haha. ;( Nej, ibland är det bra att man lever sitt liv utanför TV:n kanske... Men TANKEN kan va kul! Undra hur mkt jag skulle skämma ut mej...?

snart ere iaf sommar

Åhhh vilken jobbig dag jag haft!!! Enda possetiva är väl att det typ inte finns nå snö/is kvar?! :)))
Fick min mens på "jobbet" och hade VÄÄÄÄÄRSTA mensverken hela dan! Har det fortfarande och det gör SÅ ONT!! Fattar inte! Blir bara värre och värre för varje gång. Kan inte vara normalt. På lunch rasten drog jag iaf hem. Käkade inte utan la mej bara i sängen och önskade att jag inte behövde dra tbx till dagiset för att leka med barnen. Men såklart var jag tvungen att dra dit och rasten är ju bara en halvtimme + att det tar ngra minuter hem till mej och dit. YEY.
Efter det har jag bara legat i soffan typ? vart ute med hunden såklart och sen har jag faktiskt sökt sommarjobb! =)

Följde med min familj och badade idag x)))) WoOpWooP

krig i mitt face!

Borsta tänderna.

Kl e över halv 3...  Kanske borde försöka sova lite?
God natt barn ♥

happ. då var man hungrig också.

En liter Oboy till frukost och en burk svamp till middag räckte visst inte..... Eller jo, det räcker, men hör hur magen kurrar nu.. ;>
Tur att jag inte har nått gott hemma. För en t.ex chokladkaka elr liknande hade lätt slunkit ner nu.. haha. usch, blir arg på mig själv av bara tanken på att jag är sötsugen HELA TIDEN!!!

Här ligger jag på soffan som en rutten bajskorv mitt i natten till Lördagen.....

.. och SMS:ar med idioter. WHY? Ja ni. Bra fråga. I morgon SKA jag hitta på ngt vettigare!

Japp. Nu SLIPPER du ju försvara mej.

nu ska jag kolla lite efter lediga lägenheter. :)

FREDAG!! HELG!! ÄNTLIGEN!

Så mkt skit på golvet så jag suddade "bort" det ;)
JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ UTTRÅKAD. Ringde min bror nyss och bad han komma hit och städa åt mej. Tror han kmr! ;P
Nu ska jag steka lite Schwamp! ;D

Tack för den duschen/badet !

Har ingen varm vatten i kran?! :@ :@
NATTI! :@
BAJS, det var idag!!! Hade jag kommit på det innan hade jag väl badat INNAN!!! :@ :@

kom inte

Oj, såg nu att ett inlägg jag skrev igår inte lagts in! :S Kanske lika bra. Jag klagade bara på massa grejer ändå! Är riktigt grinig heeela tiden! :O Kanske för att jag fejkar mej så trevlig på praktiken varje dag? Antar det.
I morgon är iaf sista dagen på jobbet DEN HÄR veckan. Sen är det bara 3 veckor kvar. -.-

Gissa maten!

Som sagt så ska ju jag göra ngt för att få bort min putmage. Idag så hitta jag en burk svampinjoner i mitt skåp. (Nej jag vet aldrig vad jag har i mina skåp) Hehhh.. Iaf så kom jag på att jag äääälsar svampinjoner och sen kollade jag hur mkt kalorier en sån burk innehåller och det var MINDRE än 60 kalorier!!! 20 kalorier/100g Fatta vad lite?! =DDDD
SÅ iaf, nu har jag bestämt mej för att leva på det ett tag =) Kan behövas. Har levt såå onyttigt den senaste tiden. Typ bara godis? Äter ju typ mat bara när jag har sällskap men nu har jag haft praktik så inte ens orkat träffa nån!

vantar och en tub topp!


Alla kan inte vara lika snygga som jag när de shoppar. ;)


Dock ville jag bespara er från att behöva se min putmage som jag har råkat få på senare tid... ;> Riktigt tragiskt faktiskt, men ska se till att göra ngt åt det!!!


Fika på stan och lite lek!

Åkte in till Sthlm och tog en fika med Zara! ^^ Alltid lika trevligt. Sen gick vi runt på tönt ställen som butterix(?) och biblioteket! HAHA. Inte sånt man gör varje dag kanske? :PppP Men är man oss så kan man ha kul överallt. RIIIGHT Zara?! :D Tack för idag!

VÅÅÅR KÄNSLA <333

Varmt ute och solen lyser! UNDERBAAAART! =D Om det är samma väder i Borlänge när jag kmr hem så åker skinnjackan fram! (: WoOpWoOp
Såg btw att Zara försökt ringa mej så ska ringa upp henne nu! ='))) Åker antagligen hem ikväll såå vi måste hinna ses innan! (:

Känslan när man går med sina hundar i södertälje..

...är mäktig! ;) Haha
Södertälje är som de flesta vet invaderat av svartingar och bruningar, och som de flesta även vet så är dom livrädda för hundar så de flyr så fort de ser en chihuahua.
Nejrå, kanske överdrev lite, men känns tryggt när jag går med mina två stora LIVSFARLIGA hundar iaf, man riktigt ser hur blattarna tar en stor omväg för att slippa gå förbi dom. HAHAH... ;'D
Minns t.ex engång när jag och en kompis kom till ett ställe där en skola brann. Massa folk stod samlade på en bro för att kunna se och det var verkligen smockfullt. Men när vi kom där och jag hade hunden med mej så flyttade alla på sej och gjorde typ som en gång åt oss. Kändes awesome. ;) Alla typ ba "Iiiiiih en huuuund, den äter upp oss!!!!" HAHAHAHAH.........

RSS 2.0